Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-NATT 13/10-2017 (Bethockeystick)

oktober 12th, 2017

Riktig fin natt igår där 100% av spelen hittade hem här på sidan. 4/4 spel in alltså och de två senaste nätterna har varit väldigt fina. Vi hoppas formen håller i sig. 7 matcher i natt. Lets go!

 

Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins

Ö6.0 mål/Ö1.5 mål P1. Se spread för spel. Pens B2B men spelade smart och bra igår mot Caps. Riktigt effektiva i PP och nyckeln till vinsten igår. Bolts spelade väldigt bra även de mot Caps. Första matchen för säsongen då man styrde spelet och på hemmais ska man vara favoriter här. Känns som en matchup med två väldigt kvalitativa lag framåt och det luktar mål här. 6.0-linan är lurig, men se spread för spel. 

Florida Panthers – St Louis Blues

Skippar. Blues är fortfarande det enda laget i NHL med 4-0-0 och man imponerar verkligen. Ställs dock för en tuff uppgift här då Panthers är väldigt svårspelade. Även fast känslan säger Panthers är de svårt att gå emot ett lag med denna vinnarskalle just nu så det blir pass för min del. 

Nashville Predators – Dallas Stars

Ö5.5 mål/Ö1.5 mål P1. Historiskt sett en väldigt offensiv matchup som jag gillar att spela överspel i. Dock är ju Stars nu coachat av en defensiv coach vilket oroar mig lite, men känslan är att båda lagen har bra chans att göra två mål var. BTTS2 funkar, men jag har alltid gillar överspelet och testar Ö5.5 mål. Även Ö1.5 mål period 1 känns intressant eftersom jag tror på full fart framåt från minut ett.

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

Hawks ML/Ö5.5 mål. Se spread för spel. Hawks på hemmais var varit en framgångsaga de första två matcherna inne i United Center i år. Wild har börjat lika svagt som jag förväntat mig och Dubnyk har endast startat en match där han släppte in 4 mål. Känslan säger att Hawks har koll på Wild i denna form och bör dessutom ha bra chans att göra minst 3 mål. 

Vancouver Canucks – Winnipeg Jets

Ö5.5 mål. Canucks föll mot Sens senast med 3-2 efter straffar och har faktiskt spelat helt okej. Jets saknar likt förra säsongen försvar och ett stabilt målvaktsspel men offensiven är livsfarlig. Ö5.5 mål känns som det bästa spelet här. 

Arizona Coyotes – Detroit Red Wings

Coyotes ML/Wings U2.5 mål. Jag gillar Coyotes i år och tycker man spelar betydligt bättre än vad man gjorde förra året. Dock har man svårt att vinna och man har x2 förlust mot nya laget Vegas Golden Knights. Man borde vunnit första matchen mot de och nu är det dags att visa vad man går för på hemmais. Wings är ett lagom och jämnbördigt lag och jag tror man tar säsongens första seger här. Tror jag kommer gå på Wings U2.5 mål här dock för tror ändå man förlorar om man släpper in 3 mål här.

San Jose Sharks – Buffalo Sabres

Sharks ML/FT. Är fullt medveten om Sabres stats vs Sharks här. Har vunnit de 5/6 senaste besöken borta mot Sharks, men jag tycker man kommer till matchen i litet tufft läge. Sharks förlorat 2/2 hemmamatcher hittills och Sabres varit under isen senast två matcherna. 12 insläppta mål för Sabres och försvaret har inte sett bra ut. Känslan säger att det blir en vinst för hemmalaget här. Sharks FT närmast till hands eftersom value på Sabres vid X. 

 

Nattens spel

Preds-Stars Ö5.5 mål @ 1.787 3/7u (Pinnacle Sports)

Wings U2.5 mål @ 2.03 2/7u (Pinnacle Sports)

Canucks-Jets Ö5.5 mål @ 1.833 2/7u (Pinnacle Sports)

Bolts-Pens P1 Ö1.5 mål @ 1.746 2/7u (Pinnacle Sports)

Dubbel: Hawks ML + Sharks FT @ 3.42 2/7u (Pinnacle Sports)

 

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/bethockeystick1718

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.