Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 15/2-2018 (Bethockeystick)

februari 14th, 2018

3 matcher i natt.. NHL vill sig inte riktigt just nu och formen är kallare än liknande tid förra säsongen. Varit med om detta förut, och det är inte roligt, men då lyckades vi komma tillbaka starkt i slutspelet. Nu gäller det att ta sig dit med att lindra skadorna.

 

Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

Jackets ML/Ö2.5 mål. Jackets är B2B men tycker oddset på vinst är bra här. Bör behöva 3 mål för vinst så testar att dela upp insatsen på båda. Leafs har haft medstuds på slutet…

 

Colorado Avalanche – Montreal Canadiens

Avs ML/Ö2.5 mål. Avs på hemmais är starka och Habs utan Price bör kunna öppna upp chansen för Avs Ö2.5 mål rejält här. Gör man 3 mål bör man också vinna matchen.

 

Vancouver Canucks – Florida Panthers

Se spread för alla spel. Ö5.5 mål funkar här då vi har två lag som kommer från starka insatser. Båda lagen levererade framåt, men speciellt Panthers såg riktigt svajiga ut bakåt. Öppnar upp för mycket mål här där jag tror hemmalaget drar längsta strået. 

 

Nattens spel

Jackets ML @ 2.63 1/7u

Jackets Ö2.5 mål @ 2.01 1/7u

Avs ML @ 1.781 1/7u

Avs Ö2.5 mål @ 1.699 2/7u

Canucks-Panthers Ö5.5 mål @ 1.925 2/7u

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

En kommentar

  1. Sebastian denker skriver:

    Tjena! Jag tippade en trippel

    Toronto över 3.5 mål

    Colorado – montreal över 6.5 mål

    Vancouver över 3.5 mål. Insats 500:-

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.