Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 18/10-2013

oktober 17th, 2013

Nattens spel:

Buffalo Sabres – Vancouver Canucks:

Får en känsa på mycket mål. Vancouver vs Buffalo = mycket mål om man ser till historien. 6/8 senase möten = minst 6 mål och det enda som kan sätta stopp för detta är ifall Miller får för sig att storspela. Ö5,0 1,80 känns väldigt generöst av spelbolagen? Jag kommer testa Ö5,0.

New York Islanders – Edmonton Oilers:

Islanders har aldrig förlorat hemma emot Edmonton. Så när spelbolagen ger ML till hela 1,67 så känns det väl ändå värt ett försök? Edmonton visade senast upp bättre defensiv emot Pittsburgh (första matche man släppte in mindre än fyra mål…) Trots detta förlorade man matchen ändå och frågan är inte om det blir tufft inatt igen? Islanders ML 1,67 kommer antagligen att testas.

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins:

Hat-match nummer 1? Slagsmål inatt? JA… Vågar inte gå in på ML, då dessa matcher brukar vara helt 50/50 (med tanke på att Flyers verkligen ger ALLT i dessa matcher). Lagt märke till oddset på Ö5,5, ligger på hela 1,92 (!!). Sjukt generöst av spelbolagen, kan inte ens förstå det.. Vi snackar match mellan två lag som snittar 6,6 mål per match (inbördes möten) och haft Ö5,5 på 4/6 senaste mötena. Sjukt spelvärt enligt mig.

Toronto Maple Leafs – Carolina Hurricanes: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Ottawa Senators – New Jersey Devils:

Ottawa får äntligen inleda säsongen hemma. Hemma brukar man vara starka och man kommer med bra känsla från senaste matchen då man vann borta emot Phoenix. Devils varit usla under säsongen men frågan man ställer sig är: när kommer första vinsten? Hade Devils haft en vinst innan så hade jag inte tvekat en sekund på Ottawa. Nu är det lite läskigt med det gamla vanliga: Till slut vänder det… Men tror inte det gör det inatt och Ottawa ML 1,61 är nattens All-in singel.

Tampa Bay Lightning – Minnesota Wild:

Jag gillar att man får Minnesota ML till hela 2,02. Senast Minnesota spelade emot Toronto visade man upp extremt bra spel, saknaden var bara mål. Fortsätter man likadant så kommer utdelningen att komma. Tampa har inte samma spelstil som Toronto och man spelar inte lika tight bakåt (= Minnesotas chanser till bra lägen ökar ännu mer). Toronto har även en bättre målvakt än Tampa. Nej, visar Minnesota samma spel inatt, så vinner man. Minnesota har även vunnit 3/4 senaste bortamatcherna emot Tampa och ML 2,02 känns värt ett försök! Tampa på 3 raka vinster och Minnesota på en förlust (varför inte bryta trenden för båda lagen nu?)

Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Florida Phanters – Boston Bruins: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Nashville Predators – Los Angeles Kings:

Har en känsla av att Kings (efter förlusten emot Tampa) kommer försöka hitta tillbaka till sitt tighta spel och inte släppa in alltför mycket mål. Man kommer spela tight och inte låta Nashville komma till bra lägen. Nashville ligger på två raka vinster nu (kanske bryts inatt). Tycker Nashville U2,5 1,77 är intressant och det testas.

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues:

Chicago ML 1,68 testas. Blues förlorade senast emot Sharks och frågan är om man hinner ställa om? Hawks har vunnit mycket hemma emot Blues och man brukar trivas på hemmaplan. Nu gäller det för Chicago att höja sitt spel och visa att man är med på allvar denna säsong igen.

Dallas Stars – San José Sharks: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Colorado Avalanche -Detroit Red Wings: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Buffalo-Vancouver Ö5,0 1,80 (3 units)
Islanders ML 1,67 (2 units)
Flyers-Penguins Ö5,5 1,92 (3 units)

Ottawa ML 1,61 (5 units)
Minnesota ML 2,02 (2 units)
Nashville U2,5 1,77 (2 units)
Chicago ML 1,68 (1 unit)

Nattens All-in singel: Ottawa ML

Ottawa All-in singel

Blev sent inlägg, får ursäkta! Men LYCKA TILL alla inatt så hoppas vi på att det mesta går in!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. Sticky skriver:

    Hello.
    Your picks are not worth much without stakes (if you like me want to follow your great work)
    Have you placed bets yourself yet or only written what you will bet when you get home?

     

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här