Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 19/12-2013

december 18th, 2013

Bra natt, nytt inlägg med nattens två matcher kommer ikväll! meanwhile lite topp-fem-so-far för skojs skull, enligt mig:

Topp-fem lag: Boston, Blues, Chicago, Anaheim och Kings

Nära topp fem var Sharks, Pittsburgh och Colorado

Topp-fem målvakter: Rask (Boston), Bishop (Tampa), Scrivens (Kings), Hiller (Anaheim) och Harding (Minnesota) 

Nära topp fem var Lehner (Ottawa), Lehtonen (Dallas) och Varlamov (Colorado)

Nattens tänk:

New Jersey Devils – Ottawa Senators:

Jag gillar att man får Ottawa som underdogs här. Man är inte jätte bra denna säsong, men man har spelat bättre på bortaplan. Allt som tydde på ett home team förra säsongen har nu gått över till ett allt klarare away team. Man är 7-9-3 hemma men 7-6-3 borta. Därför gillar jag Ottawa ML 2,00. Många ser Devils som stora favoriter inatt, men så stora favoriter är man inte. Lehner startar i mål för Ottawa (vilket är bra) och Devils hemmaspel är svajigt under säsongen med 6-5-3. Kommer testa två spel: Ottawa ML 2,00 och Ö5,0 1,80.

New York Rangers – Pittsburgh Penguins:

Hmm, helt 50/50 match enligt mig då Rangers kan gå ut med rätt inställning, kontra fel inställning. Rätt inställning = jämn match som kan sluta hursomhelst, fel inställning = Pittsburgh krossar Rangers. Pittsburgh fyra raka vinster och har haft bra flow på sistone. Det oroar mig, mycket med tanke på att man har väldigt viktiga spelare skadade. Hur länge klarar Crosby av att bära laget helt själv? Borde komma en förlust snart. Jag tror egentligen att Rangers kan ta det inatt men det går bara inte att blunda för Pittsburgh ML 2,10. Sjukt högt odds och det är riktigt bra med värde i det oddset. Testar på låg insats.


Intressanta spel:

Ottawa ML 2,00 (3 units)
Devils-Ottawa Ö5,0 1,80 (2 units)
Pittsburgh ML 2,10 (1 unit)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14


Tycker ni jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här