Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 20/11-2013

november 19th, 2013

Glöm inte att kommentera era spel inför nattens tävling (om ni är anmälda dvs). Ni hittar inlägget precis nedanför detta inlägg.

Gårdagen gick helt ok och 3/4 spel satt. Tyvärr storspelade Berra och Winnipeg ML var spelet som ej satt. Citerat från gårdagens inlägg:

Nu jobbar vi in dessa resultat inatt! Boston 4-1, Pens 3-1 och Winnipeg 5-2! Lycka till alla!!

Carolina-Boston 1-4
Pittsburgh-Anaheim 3-1

Kan inte låta bli att vara lite stolt 🙂 Anyway, nattens tänk:

Buffalo Sabres – St. Louis Blues:

Blues förlorade senast emot Washington, när Washington hade en allting-funkar-natt. Buffalo har inga sådana nätter. Dom är inte lika bra som Washington och Blues kommer ha mycket större chans att vinna inatt. Blues lär vara riktigt taggade och inte minst Steen. Han kommer antagligen vela göra mål igen för att inte låta Ovechkin få chansen att dra ifrån i toppen. Jag gillar Blues Ö2,5 1,57. Blues har enbart gjort under 3 mål i 1/9 matcher emot Buffalo.

Toronto Maple Leafs – New York Islanders:

Tror det kan bli hawaii-hockey här. Två lag som gillar offensivt tänk. Toronto brukar vanligtvis gå i D-mode men det är oftast på bortaplan. På hemmaplan brukar man försöka bjuda upp till spel mer. Islanders offensivt i grund och botten med en svag defensiv. Toronto bör kunna utnyttja Islanders svaga defensiv och trycka in ett antal mål. Tycker både Toronto Ö2,5 1,60 och Ö5,5 1,90 är intressant och de spelas.

Philadephia Flyers – Ottawa Senators: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

New York Rangers – Boston Bruins:

Boston är b2b och brukar inte ha en walk in the park emot Rangers. Rangers blev även nollade senast och man kommer inte att bli det inatt igen. Man kommer gå ut och kämpa och man vet att man har ett övertag emot Boston sett till historien. Man vet även att man kan spela bra nu efter en period med mer positiv känsla inom laget. I början av säsongen var man verkligen nere i skiten. Nu har man tagit sig ut ur det och man ser bara framtiden som en chans att gå uppåt. Rangers Ö2,5 2,00 kan vara nattens mest värdefulla spel (sett till oddset) och det kommer spelas. Kommer även spela Rangers ML 1,80.

Detroit Red Wings – Nashville Predators: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Montreal Candaiens – Minnesota Wild:

Jag tror på Montreal inatt. Minnesota må vara i bra form med fyra raka vinster, men det behöver inte betyda att man vinner inatt igen. Minnesota har tre raka vinster hemma och nu är man iväg på resa igen. Tror detta kan störa Minnesota lite. Minnesota är ett home-team och dessa vinster på hemmaplan har varit förväntade. Nu när det är borta så kan det mycket väl vända och att då få Montreal ML till 1,88 är svårt att blunda för. Montreal ML 1,88 är nattens All-in singel.

Colorado Avalanche – Chicago Blackhawks:

Colorado har kommit lite ur form efter sin fina start och har faktiskt tre raka förluster just nu. Då ska det tilläggas att två av dessa förluster varit emot Carolina och Florida… Man har tappat en av sina viktigaste spelare i Matt Duchene som har en skada. Det ser i dagsläget ut som att han saknas mer än vad man tror. Inatt tar man upp Brad Malone och Tyson Barrie. Ska bli intressant att se deras insatser. Det måste vända för Colorado nu ifall det inte ska börja komma upp rubriker ''Colorados flyt är över'' osv. Man har ändå ett bra läge emot Chicago inatt och det är fördel Varlamov i målvaktsduellen.  Att man får Colorado som underdogs hemma gillas och Colorado ML 2,18 spelas. 

Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets:

Edmonton har stora problem i år. Bakåt läcker man mycket och det ser ut att bli en tung säsong för Edmonton. Men Columbus har inte heller haft den bästa säsongen (även om man klart gjort bättre ifrån sig än Edmonton). Edmonton har just nu sex raka förluster på hemmaplan där spelet inte alls fungerat. Men tilläggas ska att man haft ganska svårt motstånd i dessa sex matcher i form av bland annat Montreal (bäst som away-team), Sharks, Washington, Dallas osv… Så inatt när man möter Columbus ökar chanserna nått enormt att denna negativa trend bryts. Jag gillar även att Edmonton vunnit de fem senaste hemmamatcherna emot Jackets och även gjort Ö2,5 mål i samtliga matcher. Kommer spela tre spel här: Edmonton ML 1,88, Edmonton Ö2,5 1,75 och Ö5,5 1,97.

Vancouver Canucks – Florida Phanters: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Blues Ö2,5 1,57 (3 units)
Toronto Ö2,5 1,60 (3 units)
Toronto-Islanders Ö5,5 1,90 (2 units)
Rangers Ö2,5 2,00 (3 units)
Rangers ML 1,80 (2 units)
Montreal ML 1,88 (5 units)
Colorado ML 2,18 (2 units)
Edmonton ML 1,88 (3 units)
Edmonton Ö2,5 1,75 (4 units)
Edmonton-Columbus Ö5,5 1,97 (2 units)
Home Goals -0,5 1,80 (4 units)

Nattens dubbel-tips 1: Vancouver ML + Detroit Ö2,5

Nattens dubbel-tips 2: Vancouver Ö2,5 + Flyers – Ottawa U5,5

Nattens lets-go-Ö2,5-trippel-tips: Toronto Ö2,5 + Rangers Ö2,5 + Vancouver Ö2,5

Obs: Spelar ej dessa dubblar/tripplar själv.

Nattens All-in singel: Montreal ML

Montreal All-in singel

Mycket spel att jobba in inatt! Lycka till alla!!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

8 Kommentarer

 1. Filpacadabra skriver:

  Philly – Sens 1x 1.43

  Oilers – Jackets 1x 1.47

  Montreal – Wild 1x 1.43

  Trippel – Insats 100

 2. Filpacadabra skriver:

  Fan, det missade jag, gäller spelet ändå? 

  • admin skriver:

   Ja, det gör det. Förstod ju att du kommenterade fel inlägg. Huvudsaken är att det kommenterades innan matchstart och det gjorde det. 🙂

 3. Filpacadabra skriver:

  Finns du på Twitter NHLbetting blogg?

  • admin skriver:

   Nej tyvärr. Funderar på att skaffa!

   • Filpacadabra skriver:

    Skaffa, ett bra sätt att följa andra spelare, lätt tillgängligt. Säg till om du skaffar, läser din blogg dagligen, du är grym, keep it up. Hur länge har du följt & spelat på NHL?

    • admin skriver:

     Ja, om jag skaffar så kommer ett inlägg upp på bloggen 🙂

     Tack! Härligt att höra att du följer bloggen.

     Följt NHL har jag gjort ungefär hela mitt liv. Betta däremot har jag inte gjort lika länge. Var väl ungefär för tre år sedan som jag började betta seriöst och tänka units-systemet. Efter en lyckad säsong startade jag bloggen förra säsongen då även den säsongen började riktigt bra. Innan det var jag som de flesta är i början, nybörjare och förlorade en del.

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här