Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 21/10-2013

oktober 20th, 2013

Natten som var kan bara sammanfattas på ett sätt: Grym! Gick över 10 units plus och det var bara ett spel av nattens spel som ej stämde. Det var Minnesota som tyvärr tappade en 1-0 ledning och förlorade på straffar. Båda All-in singlarna gick in och 12/15 har suttit denna säsong. Skönt att man inte kom in i en svacka såhär tidigt in på säsongen iaf, vilket det hade kunnat bli om natten hade gått riktigt dåligt.

Nattens tänk:

Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks:

Tror på Columbus här. Man ligger på fyra raka förluster och lär vara sugna på att få känna av att vinna igen. Däremot har jag inkluderat Columbus i Home Goals -1,5 så därför rör jag inte matchen i form av ML-spel. Lagen är b2b och varför inte stor chans för Bobrovsky att briljera? Sålänge han startar i mål då. Vancouver startar med Eddie Lack mål. Vancouver U2,5 2,07 låg instas testas.

Uppdatering:

Okej, det är alltså så att både Vancouver och Columbus startar med sina andra målvakter, dvs Eddie Läck och Curtis McElHinney. Samtidigt ligger oddset ö5,5 på hela 2,24. Kan inte låta bli att spela detta. Har som sagt Vancouver U2,5 så jag vet att jag pratar emot mig själv här lite. Men visste inte målvaktsstarter när jag gjorde inlägget tidigare idag. Så får helt enkelt hoppas på 4-2 eller något liknande resultat. Ö5,5 2,24 spelas.

Anaheim Ducks – Dallas Stars:

Har svårt att se Ducks förlora här. Dallas b2b och Anaheim ett av NHLs starkaste hemmalag. Det enda som oroar mig är ''Anaheim – 6 wins''. Förlusten kommer att komma till slut och Dallas har en hög högstanivå inom laget. Seguin har varit klockren i Dallas och producerar väldigt ofta. Däremot tror jag Dallas får det svårt inatt. Det ryktas även om att Dallas startar med Jack Campbell i mål. Han är väldigt oerfaren av NHL och det blir hans första match någonsin… Anaheim Ö3,5 2,30? Låg insats!!

Winnipeg Jets – Nashville Predators: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Vancouver U2,5 2,07 (1 unit)
Columbus-Vancouver Ö5,5 2,24 (2 units)
Anaheim Ö3,5 2,30 (1 unit)
Home Goals -1,5 2,00 (4 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Lycka till inatt alla! Tar det lite lugnt med spelen inatt, för tyckte det var tre svåra matcher, så inväntar morgondagen. Jobba home teams!!!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. bigm skriver:

    Snyggt och sätta u spelet på Canucks! 🙂

    Ducks gav bra utdelning igår också, ser fram emot dina rekar för inatt! 

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här