Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 21/11-2013

november 20th, 2013

Två ord:

Grym natt.

Nu är det nya tag som gäller och så hoppas vi det fortsätter såhär! Nattens tänk kommer ikväll kära läsare!

Ottawa Senators – Minnesota Wild:

Minnesota föll stort emot Montreal igår efter en bra tid innan det med fyra raka vinster. Inte kul för psyket att förlora 2-6. Ottawa föll också emot Flyers med 2-5. Ottawa är ett lag som jag hatar denna säsong. Dom är verkligen helt skumma och tar alltid och gör motsatsen i vad man bettar. Vi kan säga att Ottawa är Detroit nummer 2. Vill egentligen spela Ottawa som nattens All-in singel men gör ej det pga att det är Ottawa vi har att göra med. Gäller att ta det lugnare då… Däremot kan jag inte låta bli att röra matchen. Ottawa har vunnit fem raka emot Minnesota och Minnesota är i överlag väldigt bortasvaga. Statistiken 10-1-2 hemma och 3-4-2 borta för Minnesota visar vilken skillnad hemma kontra borta kan göra för vissa lag. Det var framförallt målvakten Harding som fick visa sig mänsklig igår. Anderson back i mål för Ottawa och han har verkligen inte varit sig lik denna säsong. Två spel spelas här. Ottawa Ö2,5 1,77 och Ö5,0 1,77.

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins:

Ovechkin vs Crosby. Länge ansets vara stora rivaler (som bästa spelare) och dom är båda två av ligans största ikoner. Nu är det dags igen för ett möte. Ovechkin har formen, Crosby har formen (gör poäng) men har haft det lite tungt på sistone. Skillnaden är att Crosby ej har några medspelare som ger honom de poäng han förtjänar denna säsong. Kollar man en Pittsburgh-match så ser man lätt hur mycket lägen Crosby skapar men inga medspelare utnyttjar chanserna. Därför kan jag inte låta bli tanken att tänka Crosby i ett annat lag, hade varit intressant. Crosby måste, utan tvekan, ha de sämsta medspelare i sin line till skillnad i hur bra han egentligen är jämfört med andra stora spelare. Tråkigt, men sant. Angående matchen så tror jag det kommer bli hawaii och mycket känslor och därav kan en del utvisningar också komma. Kan mycket väl rinna iväg rent målmässigt. Washington ett av NHLs bästa PP och Pittsburgh också kommit igång i den formen på sistone. Tycker både Ö5,5 2,06 och Pittsburgh ML 1,82 är intressanta och de spelas.

Anaheim Ducks – New Jersey Devils:

Anaheim kommer åter igen hem till Honda Center. Där är man bäst i hela NHL. 8-0-0 säger statistiken i dagsläget och det Detroit en gång i tiden hade har nu Anaheim tagit över. Förövrigt två stora ikoner som drabbas samman här inatt Selanne vs Jagr. Kommer bli intressant att se. Anaheim med fyra raka förluster on the road är skadedrabbat men börjar få tillbaka en del spelare (även Devils har en del skador, 4 spelare). Koivu är fortfarande frågetecken inför matchen och Silverberg kommer ej spela. Tror dock inte de fyra raka förlsuterna kommer spela så stor roll här (med tanke på att det varit på bortaplan de kommit). Nu kommer man hem och väl där är man trygga. Det enda som oroar mig är Hiller i mål men Anaheim bör ha bra kontroll på matchen när man spelar hemma och Anaheim ML 1,62 kommer att spelas.  

Calgary Flames – Columbus Blue Jackets:

Målvakten Berra är ungefär lika oförutsägbar som Detroit och Ottawa är denna säsong. Han storspelar ena machen för att sedan totalt suga. Sjukt jobbigt. Columbus är b2b sedan igår efter tung bortaförlust emot Edmonton (0-7..). Man lär knappast bli nollade inatt igen emot Berra men har svårt för att gå in på Columbus. Man är trots allt b2b o Flames borta är aldrig enkla uppgifter. Ö5,5 1,94 känns däremot intressant och det spelas.


Intressanta spel:

Ottawa Ö2,5 1,77 (3 unit)
Ottawa-Minnesota Ö5,0 1,77 (2 units)
Pittsburgh ML 1,82 (1 unit)
Pittsburgh-Washingon Ö5,5 2,06 (3 units)
Anaheim ML 1,62 (4 units)
Calgary-Columbus Ö5,5 1,94 (2 units)
Home goals -0,5 1,90 (5 units)

Nattens in home-teams-we-trust tips: Ottawa ML + Anaheim ML

Nattens andra dubbel tips: Anaheim-Devils U5,5 + Ottawa – Minnesota Ö5,0

Obs: Spelar ej dessa dubbel-spel själv.

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14


Tycker ni jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här