Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 22/3-2014

mars 21st, 2014

Twitter: https://twitter.com/nhlbettingblog

Bra natt och åtta units plus. Hade förväntat mig mer av Edmonton.. Annars en väldigt bra natt och överspelen i Ottawa-Tampa var sköna att få in. 

Nattens tänk uppdateras efter klockan 19:00

Columbus Blue Jackets – New York Rangers: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes:

Chicago U3,5 1,61. Tror inte Chicago får det jätte lätt att ösa in mål framåt inatt.. Man vann 4-0 senast men inatt tror jag Carolina kan skrälla. Värdespel i Carolina ML för er som vill gå in.. Kane skadad för Blackhawks och U3,5 känns bra enligt mig.

Colorado Avalanche – Boston Bruins:

Colorado ML 2,06. Colorado känns som ett typiskt lag som kan bryta Bostons streak på tio raka vinster (!). Testar som värdespel här då jag ser Colorado som ett bra lag denna säsong.

Calgary Flames – Nashville Predators:

Nashville Ö2,5 1,86 + Nashville ML 2,01. Nashville har haft stora problem framåt denna säsong men det känns som om det bör släppa nu. Man har ett bra läge emot Calgary där man gjort Ö2,5 mål i de sex senaste matcherna. Nashville har tre raka förluster och är ett lag i år som samlar en massa streaks. Så om Nashville vinner inatt lär dom vinna tre raka matcher för att sedan göra tvärtom osv.. Tycker oddsen på Nashville är tillräckligt höga för att man inte ska kunna låta bli.


Intressanta spel:

Chicago U3,5 1,61 (2 units)
Colorado ML 2,06 (2 units)
Nashville Ö2,5 1,86 (3 units)
Nashville ML 2,01 (1 unit)
Away goals +0,5 1,90 (1 unit)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Blir en lite mer lugn natt inatt. Inte lika mycket units ute. Men fanns ingen match jag blev helt övertygad på. Bäst känns Nashville Ö2,5 därav 3 units.


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här