Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 22/3-2014

mars 21st, 2014

Twitter: https://twitter.com/nhlbettingblog

Bra natt och åtta units plus. Hade förväntat mig mer av Edmonton.. Annars en väldigt bra natt och överspelen i Ottawa-Tampa var sköna att få in. 

Nattens tänk uppdateras efter klockan 19:00

Columbus Blue Jackets – New York Rangers: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Chicago Blackhawks – Carolina Hurricanes:

Chicago U3,5 1,61. Tror inte Chicago får det jätte lätt att ösa in mål framåt inatt.. Man vann 4-0 senast men inatt tror jag Carolina kan skrälla. Värdespel i Carolina ML för er som vill gå in.. Kane skadad för Blackhawks och U3,5 känns bra enligt mig.

Colorado Avalanche – Boston Bruins:

Colorado ML 2,06. Colorado känns som ett typiskt lag som kan bryta Bostons streak på tio raka vinster (!). Testar som värdespel här då jag ser Colorado som ett bra lag denna säsong.

Calgary Flames – Nashville Predators:

Nashville Ö2,5 1,86 + Nashville ML 2,01. Nashville har haft stora problem framåt denna säsong men det känns som om det bör släppa nu. Man har ett bra läge emot Calgary där man gjort Ö2,5 mål i de sex senaste matcherna. Nashville har tre raka förluster och är ett lag i år som samlar en massa streaks. Så om Nashville vinner inatt lär dom vinna tre raka matcher för att sedan göra tvärtom osv.. Tycker oddsen på Nashville är tillräckligt höga för att man inte ska kunna låta bli.


Intressanta spel:

Chicago U3,5 1,61 (2 units)
Colorado ML 2,06 (2 units)
Nashville Ö2,5 1,86 (3 units)
Nashville ML 2,01 (1 unit)
Away goals +0,5 1,90 (1 unit)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Blir en lite mer lugn natt inatt. Inte lika mycket units ute. Men fanns ingen match jag blev helt övertygad på. Bäst känns Nashville Ö2,5 därav 3 units.


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.