Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 23/1-2014

januari 22nd, 2014

Första natten i januari månad då man gick en hel del minus. Men det var verkligen NHL ''logiken'' som slog till inatt. Direkt när man såg att efter två perioder så hade Ö5,5 gått in i samtliga 01:05 matcher förutom den match man själv spelat Ö5,5 på (Caps-Sens) där det bara var ett mål efter två perioder. Direkt då visste man att natten skulle spöka med en och att man skulle gå mycket minus.

Jag tror inte alla förstår hur sjukt det faktiskt är, detta med 01:05 matcherna. Samtliga av dessa matcher var satta på linan 5,0 av spelbolagen (då de var förväntade att bli målsnåla), men samtliga hade minst tre mål gjorda innan första period, medans Caps-Sens som var satta på linan 5,5 hade 0-0 efter en period. Tror det kan vara bland det sjukaste jag varit med om sedan jag började med NHL-betting faktiskt.

Värt att tillägga är också att det var Winnipeg av alla lag som bröt Anaheims fina svit på hemmaplan.

Nattens tänk (resterande matcher än Flyers-Canes uppdateras ikväll)

Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes:

Flyers ML 1,78 har spelats sedan igår, matchen blev framflyttat tills idag.

''Flyers brukar ha bra dagar när de möter Carolina. Man har vunnit 24/34 möten. Dock denna säsong har man två raka förluster emot Carolina, men båda har varit på bortaplan. Nu är det dags att spela hemma emot Carolina och där har man varit starka senaste tiden. Flyers har vunnit 8/9 senaste hemmamatcherna emot Carolina och att då få Flyers ML till 1,78 är svår att låta bli. Jag kommer spela Flyers ML 1,78.'' Taget från gårdagens inlägg.

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens:

Gillar verkligen inte det jag såg av Pittsburgh senast emot Florida, det var rent ut sagt pinsamt att se. Montreal bör ha bra läge att utnyttja detta om inte Pittsburgh får för sig att storspela inatt eller något. Men i så fall är man ett nytt Detroit i mitt tycke. Har alltid sett Pittsburgh som överskattade och ja, det är dom fortfarande i mina ögon. Montreal Ö2,5 2,15 spelas på låg insats.

Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks:

Ville lägga Blackhawks men oddset har minskat väldigt mycket och det finns inte längre något värde i mina ögon att spela ML Blackhawks som singel… Kommer dock att testa U5,5 1,85. Hade förväntat mig att linan skulle ligga på 5,0 och nu med Gustavsson tillbaka i kassen så lär han vara riktigt taggad.

Calgary Flames – Phoenix Coyotes:

Kommer att spela Calgary ML 2,14. Tycker det är stort värde i oddset, särskilt med tanke på att Calgary har fyra raka hemmavinster emot Phoenix. Calgary har också fyra raka förluster och det bör vända snart. Nu finns alla lägen emot ett formsvagt Phoenix. Kommer också att spela Calgary Ö2,5 1,88. Calgary visade bra psyke emot Sharks senast trots att man förlorade och man kommer försöka att bygga vidare på detta emot Phoenix.


Intressanta spel:

Flyers ML 1,78 (4 units)
Montreal Ö2,5 2,15 (2 untis)
Detroit-Chicago U5,5 1,85 (2 units)

Calgary ML 2,14 (3 units)
Calgary Ö2,5 1,88 (2 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Lycka till!


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här