Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 23/10-2013

oktober 22nd, 2013

Ni som är anmälda. Glöm inte att kommentera i ''Be smart, Bet smart'' tävlingen. Inlägget ligger precis nedanför detta om ni scrollar nedåt. Ni har till matchstart på er!

Natten gick plus/minus noll. Fick dock in andra Calgary ML och det var skönt! Annars förövrig tråkiga matcher med lite mål…

Nattens tänk:

Uppdatera senare

New York Islanders – Vancouver Canucks: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Columbus Blue Jackets – New Jersey Devils:

Devils fick äntligen sin vinst emot Rangers senast. Men nu möter man ett bättre lag.. Tror inte det kommer bli lika lätt för Devils inatt. Trots att historiska siffror visar på att Devils har haft det easy emot Columbus. Man kommer framförallt att få svårare att göra fyra mål. Hade det varit förra säsongen hade jag sagt samma emot Rangers, men Lundqvist självförtroende är låååångt ned i botten just nu och därför anser jag det mycket mer möjligt denna säsong. Nej, Bobrovsky har fortfarande visat bra form och Devils U2,5 1,73 testas.

Toronto Maple Leafs Anaheim Ducks:

Jag gillar skarpt att man får Toronto ML till 1,91. Dels med tanke på Torontos fina spel denna säsong (delvis), dels för att man har hemmaplan och dels för att man har 2 losses och Anaheim ligger på 7 wins. Anaheim har visat att man återigen är att räkna med denna säsong. Efter svaga inledningen emot Colorado har man radat upp sju raka vinster och på hemmaplan ser man lika starka ut som förra året (5 raka hemmamatcher och 5 vinster). Nu åker man dock iväg och får testa på bortaspelet igen, där är man inte lika starka. Anaheim har inte haft det enkelt med sina tidigare 3 bortamatcher heller för den delen, 1-6 emot Colorado, en 3-2 vinst emot Winnipeg och en overtime vinst 4-3 emot wild. Vinsterna emot Winnipeg och Wild satt långt inne. Nu är det dags att förlora för Anaheim och Toronto har vunnit de 3 senaste mötena lagen emellan. Toronto har inte spelat en match sedan i lördags och man kommer utvilade med en stark hemmapublik bakom sig. Förväntar mig ett jävligt (rent ut sagt) och taggat Toronto som kommer ut och bjuder på fint spel inför hemmapubliken. Jag vet att detta är en risk, men jag tror på Toronto väldigt mycket inatt och därför spelas Toronto ML 1,91 som nattens första All-in singel.

Florida Phanters – Chicago Blackhawks:

Två lag som inte hittat rätt i offensiven än sålänge. Historien tyder på målsnåla matcher lagen emellan också för den delen. Men Chicago har varit ruskigt sega framåt och spelat oerhört tight bakåt. Man bjuder inte upp till dans som förra säsongen och U5,5 1,74 kommer testas.

Montreal Canadiens – Edmonton Oilers:

Om jag tror på målsnålt mellan Florida-Chicago tror jag på motsatsen här. Montreal kommer föra spelet men man har inte defensiven för att stoppa Edmontons snabba kontringar. Edmontons försvar är ett skämt och Montreal kommer utnyttja sina lägen på ett bra sätt. Hoppas att det blir en snabb match med mycket chanser åt båda håll. Så Ö5,5 2,04 kommer testas utan tvekan.

Minnesota Wild – Nashville Predators:

Minnesota har spelat bra sina senaste matcher. Man har dock saknat det där extra flytet som gör att man vinner sina matcher. Jag anser dock, och har alltid gjort, att Minnesota är ett ''hemmalag''. De brukar inte ha flytet med sig på bortaplan, men väl hemma så lyckas de få in puckarna som inte går in på bortaplan. Trots samma spel och trots att man spelar bra i de flesta matcher så är det hemmaplan där flytet finns. För Nashvilles del tycker jag man överpresterat under den senaste tiden. Fine att man vinner några hemmamatcher, men att man drar iväg på road-trip och vinner 2 raka också, det är inte likt Nashville. Nu är det dags för Minnesota att ha med sig flytet åter igen, på hemmaplan, och visa Nashville att man ska frukta besök på Xcel Energy Center. Minnesota ML 1,67 nattens andra All-in singel.  

Winnipeg Jets – Washington Capitals:

Gillar att man får Washington ML till 1,94. Winnipegs spelstil brukar funka fint för Washington. Man för oftast spelet men Washington utnyttjar kontringarna på bra sätt. Winnipegs defensiv hänger helt enkelt inte med när Washington kommer i fart och så har det sett ut de senaste gångerna lagen spelat emot varandra. Washington ligger på fyra raka vinster emot Jets och jag tror man drar iväg till fem raka inatt. Som jag sa: Washington kommer spela med defensivt tänk och gå all-in på kontringar. Washington ML 1,94 testas. 

Phoenix Coyotes – Calgary Flames: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Devils U2,5 1,73 (2 units)
Toronto ML 1,92 (5 units)
Florida-Hawks U5,5 1,68 (3 units)
Montreal-Edmonton Ö5,5 2,09 (3 units)
Minnesota ML 1,67 (6 units)
Washington ML 2,00 (1 units)
Home Goals -1,5 1,95 (4 units)

Uppdaterar antal units senare, då jag inte hinner just nu!

Nattens All-in singel: Toronto ML och Minnesota ML

Toronto Maple All-in singel

Minnesota All-in singel

Lycka till alla så jobbar vi på Minnesota och Toronto inatt!!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

6 Kommentarer

  1. bigm skriver:

    Islanders – Canucks, tankar!? Funderar eventuellt på Canucks ML, såg Islanders spela sist och blev inte alls imponerad…

  2. bigm skriver:

    Haha alla spel satt!? Galet fint! Ryggade samtliga utom Montreal ö5,5 av nån anledning haha fyfan vad gött! La dock till Toronto ö2,5 och Blues ML 😀

  3. Gisla skriver:

    You are one sick man… All bets won…

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här