Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 24/12-2013

december 23rd, 2013

God jul och nu hoppas vi på att vi får en fin vinstsumma som present!

Har glömt bort att fjärde omgången av Be smart, Bet smart skulle vara idag (eftersom det inte är några matcher imorgon på julafton). Fjärde och sista omgången kommer istället att bli av fredagen den 27e december.

Nu är det dags för nattens tänk och va beredda imorgon för då kommer det en litet jul-inlägg där ni har chans till att öka ert startsaldo under januaris omgång av Be smart, Bet smart-tävlingen.

14 matcher att gå igenom inatt. zzz gäller att välja rätt matcher nu. Ska jag gå plus för femte natten i sträck? Vi får se. Here we go!

Buffalo Sabres – Phoenix Coyotes: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets:

Carolina har inte haft jätte lätt för Columbus genom åren och Columbus har fyra raka vinster. Jag gillar dock det jag sett av Carolina under december månad och man ska inte underskattas. McElhinney i mål för Columbus och det bör Carolina kunna utnyttja + att Columbus inte övertygat på bortaplan (jämfört med hemmaplan). Enda som oroar är om Carolina kommer in med fel inställning, samt Peters i mål. Dock har båda dessa problem förbättrats på sistone. Carolina har väldigt hög högstanivå men även en väldigt låg lägstanivå. Så allt kommer hänga på inställningen laget kommer ut med. Men jag kommer testa Carolina ML 1,77 till en låg insats.

New York Rangers – Toronto Maple Leafs: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Washington Capitals – Anaheim Ducks:

Gillar Washington ML 2,05 som underdogs. Anaheim går som tåget just nu och man visar gång på gång att man utan tvekan är topp 5 bästa lag i NHL. Hur matcher än börjar hittar man sätt att vinna, som sist emot Islanders när man hämtade upp 1-3 till 5-3 i trejde period. Sanlöst. Laget leds framförallt av Getzlaf och Perry som öser in poäng. Man ligger etta i hela NHL nu på 57 poäng med åtta raka vinster. Statistik hemma som säger 13-0-2 (!!!!!!) och borta som säger 13-7-3. Om Anaheim får hemmaplansfördel i slutspel kan man gå riktigt långt, för 13-0-2 talar för sig självt. Aja nog med beröm nu till ett av NHLs bästa lag nu. Varför försöker jag då på skrällen Washington inatt? Well, framförallt ska även de bästa falla någon gång och jag har en bra feeling på Washington och då tycker jag det känns värt ett försök. Anaheim har åtta raka vinster och det kan bara inte fortsätta öka hur länge som helst + att Anaheims away-statistik inte är lika övertygande som hemma. Washington ställer även Grubauer i mål som har 4-0-1 med laget. Spelar Wahsington ML 2,05 som ett värdespel på låg insats. 

Florida Phanters – Tampa Bay Lightning:

Upp till bevis för Florida nu. Man hade ett bra flow med fem raka vinster men förlorade nu senast. Ska man vara ett lag som ska slåss om en slutspelsplats måste man kunna hitta tillbaka in i vinnarspåret efter en förlust igen och inte börja förlora 6 raka eller något liknande. Man har bra läge att ta sig tillbaka direkt emot Tampa. Tampa med fyra raka vinster bör förlora snart och Florida har inte varit dåliga på sistone. Men jag kommer att spela Florida Ö2,5 1,80 istället då jag tror det kommer krävas tre mål för att vinna. Kommer även testa Ö5,5 2,11.

Detroit Red Wings – New York Islanders: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins:

Anderson startar i mål och jag säger: Ö5,5 1,92 nattens mest värdefulla spel. Jag har kommit fram till det att om man spelar Ottawa Ö5,5 i alla deras matcher (om Anderson startar, även ofta när Lehner startar med) så går man plus i längden om det fortsätter som det gjort på sistone. Klart att det kan gå U5,5 inatt men då ser jag det som att man tar tillbaka pengarna nästa gång Ottawa spelar. Men jag kommer inte spela Ö5,5 varje gång men varje gång jag får bra feeling och det får jag inatt. Kommer spela Ö5,5 1,92

Philadelphia Flyers – Minnesota Wild: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Chicago Blackhawks – New Jersey Devils: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Nashville Predators – Boston Bruins: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Calgary Flames – St. Louis Blues: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets:

Edmonton fick, som jag trodde, stora problem med Blues senast och förlorade 0-6. Nu är det nya tag och man får ett enklare motstånd inatt. Ett Edmonton med hela sex raka förluster är i botten för att stanna denna säsong. Laget har ingen stabilitet överhuvudtaget. Men inatt har man bra läge att vända denna loss-streak. Jag gillar verkligen Edmonton Ö2,5 1,60 och det spelas. Man kommer inte bli nollade inatt igen och man har en bra offensiv kapacitet i grund och botten.

Los Angeles Kings – Dallas Stars: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

San José Sharks – Colorado Avalanche: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Carolina ML 1,77 (1 unit)
Washington ML 2,05 (3 units)
Florida Ö2,5 1,80 (2 unit)
Florida-Tampa Ö5,5 2,11 (1 unit)
Ottawa-Pittsburgh Ö5,5 1,92 (4 units)
Edmonton Ö2,5 1,60 (4 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14 Julsäsong

God jul!

Jobba, jobba, jobba! Lycka till alla!


Tycker ni jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här