Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 25/2-2015

februari 24th, 2015

Twitter: https://twitter.com/NHLbettingblog

Glöm inte att gå med i Be smart, Bet smart som är tillbaka. Anmälan finner ni i inlägget nedanför detta.

Alltså natten som var… Parodin fortsätter. Har 2-0 Detroit inför 3e och självklart ska det balla ur med mål när man sitter på U5,5.. Samtidigt går Anaheim ML/Ö2,5 (tyckte dom var lite för låga) OCH U10,5 totalen in. Samtliga spel jag nämnde var jag inne på. Valde till slut U5,5 istället för U10,5. Så jobbigt, hur mycket skit klarar man av..?

Nä, det går trögt nu. Mycket matcher inatt och alla möjligheter att vända på steken!

New York Islanders – Arizona Coyotes:

Ö5,5 1,917. Islanders Ö2,5 spelas i dubbel med Wild Ö2,5. Islanders blev nollade hemma senast mot Vancouver. Ja, det var pinsamt. Men inatt kan det bara bli bättre.. Arizona spelat väldigt dåligt på sistone och kommer b2b till matchen efter att man blivit nollade igår borta mot Devils. Smith i mål inatt igen och han har ingen bra säsong. Jag tror inte Islanders får samma problem inatt igen. Man är ett väldigt bra hemmalag och möter ett b2b Arizona. Jag väljer att gå in hårdare på Islanders Ö2,5 då jag ställer mig ett litet frågetecken om Arizona hjälper oss på Ö5,5.. Vill se två mål av Arizona på back-up målvakten Johnson som startar för Islanders. 5-2 Islanders?

Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres:

Ö5,0 1,694. Gillar att vi får 5,0 lina här och testar en unit. Buffalo har bra läge att hjälpa oss när Forsberg står för Columbus. Men samtidigt kan man vända på det och säga att Forsberg har bra läge att visa vad han går för.. Men jag tänker mig 1-2 mål av Buffalo och 4-5 mål av Columbus. Buffalo spelade inte bra senast och lyckades ta matchen till X enbart för att Nashville spelade ännu sämre.. Inatt lär man möta ett taggat Columbus som gjorde det bra borta mot Rangers senast. Var inte långt ifrån att Columbus ML till hela 3,010 gick in den gången zzzz

New York Rangers – Calgary Flames: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Carolina Hurricanes – Philadelphia Flyers:

Flyers ML kan funka.. Men Flyers spökar bara för mig. Avstår spel,

Boston Bruins – Vancouver Canucks:

Boston Ö2,5 1,751. Boston kan ha fått igång laget efter vinsten borta mot Chicago senast? Den bör ha gett Boston bra självförtroende. Man behövde en vinst nämligen.. Nu möter man Vancouver som antagligen ställer Läck i mål. Tvivlar att han håller nollan inatt igen. Lär bli en bra fight detta då båda lagen behöver poäng för att vinna. 3-2 Boston? Boston kommer försöka sätta så stor press på Vancouver som möjligt. Krejci skadad för Boston och det är väl ett minus. Annars kommer Boston med bra självförtroende till matchen och får spela på hemmaplan igen efter ett antal bortamatcher.

St. Louis Blues – Montreal Canadiens:

Blues ML 1,699 nattens All-in singel nummer 1 (Ö 2,5 kan funka med). Svårt val här mellan ML/Ö2,5. Hoppas verkligen jag gjorde rätt här nu och att inte Blues förlorar med Ö2,5…! Tror faktiskt båda kan sitta men tänker mig mer åt målsnål match än målrik och därför går valet på ML. Price i mål kan se till att hålla siffrorna nere. Jag tror Blues kommer vara taggade sedan senast då man förlorade mot Pittsburgh med 2-4. Man fick nog med sig en bra känsla på matchen då man gjorde två snabba i slutet. Där har man något att bygga vidare på. Montreal övertygar inte i sitt spel men samtidigt vinner man sina matcher och det är en styrka i sig. Men jag tror man kan få det alltmer tufft inatt borta mot Blues som har 22-7-2 på hemmaplan. Det enda som oroar är Allen i mål men han är inte dålig. Nyckeln ligger att Allen inte gör en fiasko-match. 17-5-2 är han med Blues denna säsong. Lite facts: Blues vunnit 5/6 senaste mot Montreal.

Nashville Predators – Colorado Avalanche:

Nashville Ö2,5 1,641 (Ja, jag litar på Nashville inatt igen…). Egentligen vill jag itne röra Nashville efter senast men samtidigt så tror jag på Ö2,5 inatt igen.. Kan inte skippar ''bara för att skippa''. Måste fortsätta spela efter mitt tänk.. Hade förväntat mig 3,5 lina av spelbolagen och då hade jag skippat spel här men nu när vi får 2,5 slår jag till. Colorado brukar inte lyckas så bra med defensiven borta mot Nashville och man lär inte lyckas bättre denna säsong när Nashville är 25-3-1 på hemmaplan (bästa hemmalaget i NHL). Tror det är skönt för Nashville att komma hem igen och kanske det blir en liten urladdning? Lite facts: Nashville har gjort Ö2,5 hemma mot Colorado i 10 senaste matcherna.

Minnesota Wild – Edmonton Oilers:

Minnesota Ö2,5 spelas i dubbel med Islanders Ö2,5. Som förra gången när lagen möttes trodde jag på Wild. Då var Wild All-in singel. Tyvärr är det hemmaplan nu och det gör att oddset droppar under 1,50 och då blev det lite för lågt för att singla. Wild är inne i ett otroligt flow. Man spelar väldigt bra och har giganten Dubnyk i mål som vinner matcher åt sitt lag. Att man gjorde sex mål i 3e perioden senaste matchen visar vilken otrolig känsla man har inom laget just nu. Wild brukar trivas bra mot Edmonton och jag tror Edmonton kommer få det väldigt tufft inatt… Wild ML funkar också men jag tror laget gör tre mål på Edmonton.

Winnipeg Jets – Dallas Stars:

Ö5,5 1,769 + Dallas Ö2,5 1,840. Ser bara en sak framför mig när jag tänker på denna match: Hawaii. Winnipeg brukar tuta och köra på hemmaplan och Dallas älskar att straffa sådana lag. Man har kapacititen i laget för att kunna göra detta dessutom (därav Ö2,5 Dallas). Samtidigt är inte Dallas D något att skryta över och Winnipeg lär ge oss en del kassar med. Winnipeg Ö2,5 skulle kunna funka också för den delen.. Jag tror och hoppas på hawaii och mycket mål. Gäller att det lossnar tidigt så de inte blir någon målvaktskamp mellan Hutchkinson vs Enroth..

Chicago Blackhawks – Florida Phanters:

Chicago ML 1,526 nattens All-in singel nummer 2 (Ö2,5 funkar också). Samma sak som med Wild förra veckan borta mot Oilers. Odds på 1,5-1,60 är inte något jag rör ofta men det sker. Inatt är, som den gången, en sådan natt. Chicago har tre raka hemmaförluster men nu är det dags att sätta stopp för det där. Chicago kommer gå ut och ha en annan inställning än senast mot Boston (hoppas jag).. Darling i mål för Chicago men samtidigt har han gjort det väldigt bra i sina matcher denna säsong. Räddningsprocent på 93,7 och 5-2-0 med laget. Det gäller att han fortsätter spela som han gjort annars kommer Florida kunna straffa Chicago och då kan All-in singeln leva farligt. Det var, som med Blues, ett svårt val mellan Ö2,5 och ML… Hoppas jag valde rätt. Lite facts: Chicago vunnit fem senaste vs Florida

Los Angeles Kings – Detroit Red Wings: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Islanders-Arizona Ö5,5 1,917 (1 unit)
Columbus-Buffalo Ö5,0 1,694 (1 unit)
Boston Ö2,5 1,751 (2 units)
Blues ML 1,699 (5 units)
Nashville Ö2,5 1,641 (4 units) ( hade varit 5-6 i vanliga fall om de inte varit för sist..)
Dallas Ö2,5 1,840 (1 unit)
Winnipeg-Dallas Ö5,5 1,769 (2 units)
Chicago ML 1,526 (6 units)

Nattens dubbel: Islanders Ö2,5 + Wild Ö2,5 – 1,82 (3 units) (väljer att köra denna dubbel istället för att singla Ö3,5 spelen på låga units..)

Home Goals är intressant men en -6,5 lina är tveksam till låga 1,793..

Var sugen på att köra 1 unit på Blues Ö3,5 + Chicago Ö3,5 till 6,48… Men jag ska inte lämna mitt spelsätt.. Hehe. Men för er som är sugna på tror jag på den.

Nattens dubbel/trippel tips (obs, spelar ej dessa själv):

Nattens dubbel: Rangers-Calgary Ö5,0 + Columbus Ö2,5 – 2,11
Nattens Trippel: Wild ML + Ö1,5 mål period 1 Jets-Stars + Islanders Ö2,5 – 3,10
Nattens högoddsare: Chicago Ö3,5 + Islanders -1,5 + Jets-Dallas X – 19,31

Nattens All-in singel: Blues ML + Chicago ML (singlar)

 Blues All-in singel

Chicago All-in singel

Var lite småsugen på Home goals men när jag såg -6,5 lina orkade jag inte och valde att spela hårt på enskilda hemmalag istället (Blues, Nashville, Islanders, Wild och Chicago). Inte ofta jag spelar dubblar men har bra känsla på denna dubbeln så gör ett undantag inatt.

Väldigt bra känsla på denna natt.. Får se hur det går. Antingen blir det kaos-natt  (nhl-logik slår till och inga favoriter gör jobbet) eller succé (allt går som jag väntat mig).. Tror inte det finns något mittemellan en natt som denna.. Lycka till och RYGGA PÅ EGEN RISK! (formen är sådär)

Bara en gång tidigare har jag spelat två All-in singlar på en natt och det var i början av förra säsongen. Den gången blev det 2/2 som gick in. Vi hoppas på samma sak inatt.. 🙂


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Regga i så fall gärna på Betsson via någon länk här på min sida. Hade uppskattat det! Betsson har just nu en tävling där du kan vinna NHL-resa till New York. Det är bara att klicka på denna texten eller på bilden under för att komma till sidan där du kan regga via ''öppna konto''. Du finner även mer info kring priser/tävling via länken.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

8 Kommentarer

 1. Manticorah skriver:

  Vad tänker du angående Kings – Red Wings matchen NB?

 2. Putte skriver:

  Så stört igår gjorde kupong på 8 nhl matcher 1X2 över några dagar och

  sista matchen var igår att ducks skulle vinna 

  fick 290 i odds 🙁

 3. Emil skriver:

  Vad säger du om Rangers? Känns nästan som en FT.

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här