Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 26/11-2013

november 25th, 2013

3/3 igår, behövde en sådan natt.

Nya tag: Uppdaterar senare runt 19-20:00.

Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets:

Känner inte riktigt vart jag har Toronto just nu och därför vågar jag inte röra ML-spel. Dessutom förlorade Jackets sin senaste match med 2-6 emot Vancouver och lär vara taggade och skärpa sig mer. Men har hittat ett spel som känns intressant och det är Ö5,5 2,12. Columbus är inte samma lag som förra säsongen (då man hade en storspelande Bobrovsky varje match). Nu är han inte sig lik och det är mer målrika matcher när Columbus är inblandade och Ö5,5 2,12 känns värt ett försök på låg insats.

Boston Bruins – Pittsburgh Penguins:

Pittsburgh har en tendens att vinna sina matcher emot Boston i serie-spelet. Man har just nu sju raka vinster. Fint odds på Pittsburgh ML och jag finner värde i oddset. kommer spela 1 unit på Pittsbrugh ML 2,08. Observera att jag inte alls känner mig säker på Pittsburgh här (Boston kan mycket väl vända denna loss-streak emot Pittsburgh inatt). Spelar enbart för jag tycker det är värt ett försök, sett till oddset!

New Jersey Devils – Winnipeg Jets: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Florida Phanters – Philadephia Flyers:

Vill spela Florida som All-in singel inatt. Men har haft det lite tungt med dem på sistone (3 raka förluster) så känns lite dumt att gå in på Florida i ett sådant läge. Men har som sagt en bra känsla på Florida och kommer fortfarande att spela Florida ML 2,01. Flyers ska inte underskattas med tre raka vinster men känns som det kan brytas inatt. Hittar även ett till intressant spel. Florida-Flyers U5,0 2,12. Flyers släpper inte ofta in mycket mål och Florida har bjudit på en hel del målsnåla matcher denna säsong. Obs. Låg insats på U5,0. 

Tampa Bay Lightning – New York Rangers:

Har bra feeling på Tampa här. Man har fyra raka förluster, men dessa kommer på bortaplan och nu är man riktigt sugna på visa hemmafansen att man fortfarande är bra. Senast man spelade hemma vann man 5-1 emot Anaheim och ja, Stamkos saknades i den matchen. Rangers med två raka vinster har bra flow i spelet men frågan är om man klarar av denna uppgift? Man är i grund och botten ett home-team och Tampa bör komma ut mer hungriga och leta efter den där viktiga vinsten för psyket! Tampa blev nollade senast medan Rangers höll nollan senast. Känns bara som allt ändras inatt. Tampa börjar vinna och blir ej nollade, Rangers får en förlust och håller ej nollan. Tampa ML 2,00 nattens All-in singel.

Nashville Predators – Phoenix Coyotes: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

St. louis Blues – Minnesota Wild:

Minnesota är faktiskt riktigt bra i år och kommer vara i toppen och härja säsongen ut tror jag. Nu möter man divisions-motståndarna Blues och här kan det bli tufft. Blues är i ruskigt bra form och visserligen har Wild två raka vinster. Men att slå Blues på bortaplan, med 10-1-2, är ingen enkelt uppgift och jag gillar oddset på Blues ML 1,65. Blues har också fem raka vinster emot Wild. Wild startar dessutom med Bäckström i mål, vilket jag anser en fördel för Blues, då han inte varit så bra denna säsong. Blues kunde varit nattens All-in singel nummer två om jag hade vågat. Men känner för att ta det lite lugnt fram tills jag vet att jag inte är i någon svacka eller liknande! Men Blues ML 1,65 kommer fortfarande att spelas.

Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks:

Hawaii-hockey att vänta mellan två lag som älskar offensiv hockey. Ö5,5 1,78 känns helt klart värt ett försök. Det brukar bli målrika matcher mellan Edmonton och Chicago. Lagen tänker enbart offensivt när de väl möts och det blir väldigt mycket chanser. Helt enkelt två spelstilar som går loss på varandra. Edmonton har kommit igång på sistone och har tre raka vinster. Dessutom har man gjort 15 mål på dessa tre matcher. Chicago vet vi har den offensiva kapacitet som krävs för Ö5,5 ska gå in. Det gäller bara att lagen vaknat på rätt sida och sätter sina lägen också.

Vancovuer Canucks – Los Angeles Kings: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Toronto-Columbus Ö5,5 2,12 (3 unit)
Pittsburgh ML 2,08 (1 unit)
Florida ML 2,01 (2 units)
Florida-Flyers U5,0 2,12 (1 unit)
Tampa ML 2,00 (5 units)
Blues ML 1,65 (4 units)
Edmonton-Chicago Ö5,5 1,78 (4 units)

Nattens dubbel tips: Vancouver ML + Chicago Ö2,5

Nattens dubbel tips: Tampa-Rangers U5,5 + Boston-Pittsburgh U5,5

Obs. Spelar ej dessa dubblar själv.

Nattens All-in singel: Tampa ML

Tampa All-in singel


Tycker ni jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. hokerey skriver:

    Good work!  Respect

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här