Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 26/2-2014

februari 25th, 2014

Följ mig på twitter: https://twitter.com/nhlbettingblog


Då var det dags för NHL igen och vi hoppas på att det fortsätter som sista dagen innan OS-uppehållet började.

Skippar spel på Buffalo-Carolina då jag tycker det är en väldigt svår match. Imorgon blir det dock spel på några av matcherna.

Kommer istället att lägga in två nya säsongsspel ikväll.

1. Minnesota att gå till slutspel 1,61

Minnesota är i grund och botten ett väldigt bra lag. Just nu har man en wildcard-plats, men en stabil sådan. Platserna upp till divisionsutmanarna Colorado, Blues och Chicago är bara att glömma för Minnesotas del. Men att hålla sig kvar på wildcard-platsen bör man klara av. Bakom sig har man Dallas, Phoenix, Vancouver och Winnipeg. Har svårt att se två av dessa lag gå förbi Minnesota innan säsongen är över. Parise, Suter och Prominville är bara några i MInnesotas lag som ska ta detta lag till slutspel. En Koivu som är påväg att komma tillbaka gör Minnesota ännu bättre. Det krävs skador på många viktiga spelare för att detta ska gå åt skogen eller en riktigt, riktigt, riktigt, djup svacka.

2. Detroit att missa slutspel 2,04

Gillar oddset på Detroit att missa slutspel. Just nu har man en wildcard-plats. Man ligger på sista wildcard-platsen med 64 poäng och bakom sig har man Columbus, Ottawa och Washington på 63 poäng. Sedan ett Carolina på 61 poäng med en match mindre spelad som ej ska räknas bort. Tror Detroit kan få det svårt att hålla fast i sin wildcard-plats då man under hela säsongen haft ett väldigt svajigt spel.Tycker det känns som alla fyra lag under Detroit kan hota om sista wildcard-platsen. Och nu när det verkar som att Zäta blir borta säsongen ut så kan jag bara inte undvika att röra detta. Tråkigt för Alfredsson dock om han missar slutspel när han bytte lag för att få chans till att vinna SC innan han lägger av.


Intressanta spel:

Minnesota att gå till slutspel 1,61 (3 units)
Detroit att missa slutspel 2,04 (1 unit)

Nattens All-in singel: Skippar

NHL 2013-14


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här