Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 3/10-18

oktober 3rd, 2018

Nytt för i år är att NHLbettingblog har satt sig ned och mailat runt och gjort allt för att fixa lite exklusiva bonusar, riskfria spel eller dylikt till er läsare via NHLbettingblog.

Denna sida, där dessa exklusiva erbjudanden finns, heter Bonushuset och ni kan klicka nedan för att ta er till denna sida och finna allt från bonusar, riskfria spel, till bingo osv.

En av dessa erbjudanden är inatt där ni har MrGreen som ger er Toronto att vinna till 20,00.

Hämta boostat odds

Besök Bonushuset


Dagen är äntligen här och NHL-Säsongen 18/19 kickar igång i natt! Som jag längta och i natt har vi  4 härliga matcher att se fram emot!!  Vi kör igång dirket!

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

Leafs Hcp -1.5/Leafs P1 -0.5. Toronto Maple Leafs är ett av lagen som har stora ögon på sig denna säsong och är favorit och vinna Stanley Cup. Detta med all rätt då man har ett otroligt starkt lag på papperet. Försäsongen har sett otroligt bra ut och jag har det kvitto jag behöver för att hålla Leafs väldigt högt i år. Habs däremot är rena motsatsen då man är i ombyggnation och har en riktigt svag trupp. Carey Price ser dessutom ut att vara urform och han motivation denna säsong går att ifrågasätta. Råder ingen tvivel om att det är klasskillnad mellan dessa två lag och när Leafs kommer ut på hemmais framför tokladdat Scotiabank Arena så bör det bli åka av!

Washington Capitals – Boston Bruins

Bruins ML/Bruins P1 ML (insatsen tillbaka vid oavgjort) Caps vann Stanley Cup förra säsongen och har år i stort sett samma lag. Råder väl inget snack om att man kommer vara ett topplag även i år, men som vanligt när det gäller lag som vinner Stanley Cup tenderar de att ha lite ”vinnar-bakfylla” och brukar komma igång sent. Detta tar jag även med mig efter att följt laget noga under försäsongen där man verkligen sett sega ut och inte alls imponerat. Bruins däremot har sett riktigt bra ut under preseason där man bland annat varit i Kina för att promota liga där. Vinster x 2 mot Flames på andra sidan jorden + att man har många hungriga unga spelare som är taggade denna säsong gör att jag finner bra värde på bortaseger mot ett bakfullt Caps.

Uppdatering: Lägger till Bruins P1 ML. Insatsen tillbaka vid lika efter första perioden alltså. Vinst vid Bruins ledning. Anledningen är att regerande Stanley Cup mästare tenderar att ha massa cermonier inför öppningsmatchen på hemmais. Detta brukar ta ifrån fokus på hemmalaget, medan bortalagen ofta genomgår sina vanliga pre game rutiner. Därför tror jag detta gynnar Bruins och över 2 gånger pengarna på att man vinner med säkerheten pengarna tillbaka vid lika känns bra.!

Vancouver Canucks – Calgary Flames

Flames ML/FT. Flames har ett riktigt bra lag på papperet i år och man att bytt till sig spelare med bra rutin som James Neal. Detta tillsammans med spelare som Elias Lindholm, Johnny Gaureau och Shean Monahan mm gör att Flames blir ett WIld Card denna säsong. Canucks trupp är fortfarande under ombyggnation och man kommer likt förra säsongen vara ett av de svagare lagen i ligan även om det finns potential i laget. Brock Boesser kan han ta ytterligare ett kliv? Kan Elias Petterson överraska. I natt tror jag dock Flames väger över!

San Jose Sharks – Anaheim Ducks 

Sharks FT/Hcp -1.5/Ö3.5 mål. San Jose Sharks ser riktigt intressanta ut i år och med Erik Karlsson som den tyngsta förstärkningen gör det att laget kommer kunna hota om Stanley Cup i vår. Man slaktade just detta Ducks i slutspelet förra året och jag håller Ducks som ett bubblare i år då jag tror man floppar. Laget ser allmänt överskattat ut och nu har man dessutom Corey Perry, Ondrei Kase och Ryan Kessler på skadelistan bara för att nämna några från de 8 som befinner sig på IR. Nej, Sharks med full trupp på hemmais är klart bättre här och tar 2 poäng. Jag spelar vinst efter FT och tror de löser seger med minst 2 mål. 

 

Nattens spel


Leafs Hcp -1.5 @ 2.30 1/7u

Leafs-Habs Ö1.5 mål P1 @ 1.86 2/7u

Flames ML @ 1.793 2/7u

Flames FT @ 2.30 1/7u

Sharks FT @ 2.00 2/7u 

Sharks Hcp -1.5 @ 2.80 1/7u

Bruins ML @ 2.17 3/7u

Bruins P1 ML (insatsen tillbaka vid oavgjort) @ 2.02 2/7u

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

En kommentar

  1. MB skriver:

    Stort tack!

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här