Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 31/10-2018

oktober 30th, 2018

Buffalo Sabres – Calgary Flames

Flames ML/FT. Såg Flames match igår mot Leafs och man spelat MYCKET bra. Trodde på Leafs i den matchen pregame men måste erkänna hur fel ute jag var där. Man fulltständigt körde över Leafs spelmässigt och det är faktiskt ett under att Leafs var med i matchen fram till tredje perioden. I natt är man förvisso B2B men jag tror laget lyser om självförtroende efter gårdens insats och möter ett Sabres som blandar och ger. Tycker Flames är klassen bättre och Rittich som spelat riktigt bra denna säsong känns som en trygg backup här. Tror Flames fortsätter segertåget och rider vidare på segervågen i natt igen. 

 

Pittsburgh Penguins – New York Islanders

Skippar. 

 

Carolina Hurricanes – Boston Bruins 

Bruins FT/Ö5.5 mål. Canes fick inte in pucken senast trots stort tryck och nu möter man ett svårspelat Boston Bruins som jagar revansch efter att blivit nollade mot rivalerna Montreal Canadiens senast. Båda lagen känns hungriga och har firepower att göra många mål framåt och då båda lagen knappt fick in pucken senast tror jag på ketchupeffekten här. Halak vs Scott Darling som gör sin första match för säsongen känns som en bra matchup för mycket mål. Ö5.5 mål känns riktigt bra och testar även Bruins FT pga av att jag ser som som klart bättre laget här. 

 

Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings

Skippar. Var riktigt sugen på Wings ML/FT här då jag tror Wings kan få liten självförtroendeboost av segern mot Stars senast. Men fegar ut då jag ser Jacket som ett starkt hemmalag. 

 

Montreal Canadiens – Dallas Stars

Habs ML/FT. Habs nollade Bruins senast och Price spelade riktigt bra. Stars föll mot ligans sämsta lag och laget fortsätter att svaja. Har en del skador också och gillar att vi får Montreal till en bra pris i natt på hemmais igen. Brukar trivas historiskt mot just Dallas. 

 

Tampa Bay Lightning – New Jersey Devils

Devils ML/FT. Riktigt bra värde på New Jersey i en repris från fjolårets slutspelsserie. Sa redan då att jag trodde Devils skulle kunna hota Tampa, och det gjorde man också spelmässigt och hade det inte varit för små marginaler emot så hade Devils mycket väl kunnat skicka ut Tampa i första omgången. I natt saknas dessutom Victor Hedman för Tampa, och Devils har tagit ett steg i utveckling och har enligt mig spelat bättre än Tampa i år. Tampa kommer från en tveksam 1-7 förlust mot Coyotes senast. Nej jämn match och bra värde på bortaseger!

 

Nashville Predators – Vegas Golden Knights 

Skippar.

 

Edmonton Oilers – Minnesota Wild

Se spread för spel.


Arizona Coyotes – Ottawa Senators

Sens ML/FT. Sens borde slagit Vegas senast och man står igen till galet högt odds mot ett lag man är jämnbra mot. Coyotes alldelles för hypade här och MYCKET bra värde på bortalaget. Testar 2 units på ML och 2 units på FT-seger för Sens vars seger känns nära tillhands.

 

Anaheim Ducks – Philadelphia Flyers

U6.0 mål. Två lag som har problem defensivt och förlorar mycket matchen. Ducks är under isen precis som väntat denna säsong och Flyers har problem bakåt samt målvaktsfrågan växer sig starkare. Nej två lag som är rädda på isen och då sprudlar inte målkänslan i matchupen. U6.0 mål känns bra i en coinflip match som kan gå till OT? 2-2 efter FT?

 

San Jose Sharks – New York Rangers

Sharks FT/Hcp -1.5. Spelades igår här på sidan och nere på usla ospelbara odds. Dock funkar Sharks Ö3.5 mål för den som inte hann ta Sharks Hcp -1.5 till höga 2.38. Sharks är klassen bättre än detta NY Rangers som är KA-TA-STROF. Föll senast i slutsekunderna mot LA Kings men spelmässigt totalt värdelösa. Möter i natt ett lag som hittat spelet och på hemmais ska Sharks köra över detta förvirrade NY Rangers. 

 

Nattens spel

Sharks Hcp -1.5 @ 2.38 4/7u (Betsson) (spelades igår och har legat uppe på sidan) 

Flames FT @ 2.63 3/7u (888Sports)

Habs FT @ 2.49 3/7u (Pinnacle)

Devils FT @ 3.25 3/7u (Bet365)

Canes-Bruins Ö5.5 @ 1.87 4/7u (Betsson)

Bruins FT @ 2.80 2/7u (888Sports)

Ducks-Flyers U6.0 mål @ 1.869 3/7u (Pinnacle)

Sens ML @ 2.70 2/7u (Bet365)

Sens FT @ 3.75 2/7u (Bet365)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här