Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 3/1-2014

januari 2nd, 2014

Ny månad, nya tag, here we go:

Washington Capitals – Carolina Hurricanes: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Boston Bruins – Nashville Predators:

Boston med två raka förluster lär vara taggade inatt. Nashville kommer få det tungt när Boston är arga och sura. Nashville har aldrig vunnit borta emot Boston. ML är lite för lågt i mitt tycke och jag finner mer intresse i Boston Ö2,5 1,60. Svedberg startar i kassen för Boston och det ska bli intressant att se. Boston Ö2,5 1,60 spelas. 

New York Islanders – Chicago Blackhawks: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Ottawa Senators – Winnipeg Jets:

Ö5,5 1,94 spelas. Winnipeg höll nollan senast och det gör man inte inatt igen emot offensiva Ottawa. Men samtidigt lär Winnipeg inte heller bli nollade och det känns som det kan bli hawaii hockey att vänta mellan två ''go'' lag.

St. Louis Blues – Los Angeles Kings:

Många tänker Blues här men det gör inte jag. Visst, Blues är ett av NHLs bästa lag och man kommer gå långt denna säsong. Men nu har man 3 raka vinster och man möter ett Kings som har 4 raka förluster. Streak är till för att brytas och Kings kommer vara mer taggade inatt. Förövrigt har även Blues (när man mött andra bra lag) tidigare tappat matcher totalt i första period, bland annat emot Anaheim och Sharks. Kings har fem raka vinster emot Blues, man har även vunnit 25/43 matcher emot Blues. Något säger mig Kings och jag kommer gå på känslan här. Spelar två spel: 1. Kings ML 2,18 och 2. Kings Ö2,5 1,95  

Minnesota Wild – Buffalo Sabres:

Vad händer med Minnesota? Man var ett av de bättre lagen i NHL och nu har man 6 raka förluster. Har svårt att förstå hur Wild kan få en sådan loss-streak och den bör brytas snart. Jag gillar dock inte ML-oddset 1,50 (för lågt) även om man bör ha bra chans att bryta loss-streaken inatt. Då vänder jag mig hellre till Minnesota Ö2,5 1,75 och testar på en lägre insats.

Dallas Stars – Montreal Canadiens: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Colorado Avalanche – Philadelphia Flyers:

Lika mycket som Minnesota är påväg nedåt är Flyers påväg uppåt. Man har fyra raka vinster och krisen i början av säsongen är ett minne blott. Tror dock man kan få det svårt inatt, Colorado brukar köra väldigt offensivt och det kan Flyers få problem med. Gillar oddset på Colorado ML 1,73 och det testas. Är lite småsugen på Colorado Ö2,5 men Flyers målvakt, Mason, gör mig orolig. Han är faktiskt väldigt bra denna säsong.

Phoenix Coyotes – Columbus Blue Jackets: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

San José Sharks – Edmonton Oilers: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar


Intressanta spel:

Boston Ö2,5 1,60 (4 units)
Ottawa-Winnipeg Ö5,5 1,94 (3 units)
Kings ML 2,18 (2 units)
Kings Ö2,5 1,95 (2 units)
Minnesota Ö2,5 1,75 (2 units)
Colorado ML 1,73 (4 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt

NHL 2013-14

Dags för både Boston, Minnesota och Kings att visa att man är i toppen för att stanna.


Ge mig en liten julklapp och signa upp på Betsson via min länk om ni tycker jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

7 Kommentarer

 1. Hag skriver:

  Tack för riktigt bra rekar! Ryggar Boston och Colorado inatt!

 2. Jag skriver:

  Vill höra tankar på, Washington, Chicago, San Jose

   

  • admin skriver:

   Washington-Carolina:

   Känns helt 50/50 i mitt tycke. Två lag som blandar och ger. Funderade på Washington Ö2,5 men fick aldrig en riktigt bra känsla så valde att avstå.

   Islanders-Chicago:

   Tycker spelbolagen sätter Chicago som alldeles för stora favoriter här. Dom ska vara favoriter, men inte så stora som dom är satta att vara. Gillade att linan låg på 6,0 och funderade på U6,0. Känns som det bästa spelet att köra i den matchen, om jag skulle lagt något.

   Sharks-Oilers:

   Tror på Sharks men ML är för lågt. Spelar man dubblar osv så kan det funka att lägga in i en dubbel. Sharks Ö/U3,5 känns helt 50/50. Edmonton U2,5 kan vara värt ett försök, annars är det Sharks rak eller Sharks ML i en dubbel som känns bäst.

 3. victor skriver:

  Hur ser islanders chanser ut ikväll? Hur stor chans har de att ta hem segern eller spela lika?

  • admin skriver:

   Såg din kommentar först nu. Men som jag skrivit tidigare, Chicago ska vara favoriter men inte så stora favoriter som spelbolagen gör dom till. Så att spela Islanders på liten insats kan funka.

   (Islanders leder 1-0 just nu i andra perioden)

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här