Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 4/1-2014

januari 3rd, 2014

Tåget uppåt fortsätter att gå sakta men säkert.

Tankar kommer ikväll efter 20:00

Pittsburgh Penguins – New York Rangers:

Rangers med två raka vinster, samt en Lundqvist som höjt sig på sistone kommer inte alls få det lika enkelt inatt. Pittsburgh fick problem senast borta emot Devils, och kommer söka revanch inatt. Rangers har inte vunnit borta emot Pittsburgh sedan 7/1-2012, vilket innebär att Pittsburgh har 4 raka hemmavinster emot Rangers. Pittsburgh ML/Ö2,5 funkar, men söker högre odds än 1,60. Därför kör jag Rangers U2,5 1,77, då jag tror att Rangers måste hålla sig under 3 mål för att Pittsburgh ska vinna denna match.

New Jersey Devils – Chicago Blackhawks:

Svårtippad match och väldigt mycket olika tänk kring denna match har jag märkt av idag. Själv tror jag att Chicago kommer vara taggade på revanch nu. Man har 2 raka förluster. Man må leda ligan men man har fortfarande en mer spelad match än Anaheim, sedan har man stekheta Blues med 3 mindre spelade bakom sig, med enbart 3 poäng mindre. Tycker dock att oddset ML 1,63 är för lågt för att lira Hawks som singel. Mycket pga att Devils vunnit 4/5 hemmamatcher emot Hawks. Men under de tre senaste hemmamatcherna har man enbart gjort 5 mål emot Hawks och vunnit två av dessa. Dvs, samtliga tre matcher har Devils gått på U2,5. Testar istället Devils U2,5 1,84. Jag tror Chicago kommer försöka hitta tillbaka till sin form nu och tänka mycket med D och att täppa igen bakåt. Devils är inget lag som brukar dra ut på isen och ösa in mål, så U2,5 känns värt ett försök och skulle Devils vinna så vinner man med 2-1 eller något liknande. Det är vad jag tror. 

Calgary Flames – Tampa Bay Lightning:

Calgary har bra läge att vinna inatt. Har bra feeling på dom. Ser matchen som lite åt 50/50 håller och att man då får Calgary ML till 2,11 är väldigt bra. Känns som om Calgary bör vinna snart efter tre raka förluster och Tampa är ett lag som går upp och ned. Man har visserligen varit på tredjeplatsen ett bra tag nu och man har klarat sig bättre än vad många trodde utan Stamkos. All cred till Tampa för det. Men inatt tror jag Calgary helt enkelt kommer vara mer hungriga och Calgary ML 2,11 spelas.

Anaheim Ducks – Edmonton Oilers:

Detta ska Anaheim ha. Unga Edmonton ska få det tufft emot ett stabilt Anaheim. Ett Anaheim som förövrigt är ett av NHLs bästa lag denna säsong. Anaheim har vunnit 10/11 senaste emot Edmonton och de fem senaste. Kollar man igenom matcherna har dock en del av dessa varit väldigt jämna och det gör mig lite orolig. Men ser inget värde i varken ML eller Anaheim rak och därför testar jag Anaheim -1,5 2,08 på låg insats.


Intressanta spel:

Rangers U2,5 1,77 (3 units)
Devils U2,5 1,84 (2 units) 
Calgary ML 2,11 (3 units)
Anaheim -1,5 2,08 (1 unit)
Home goals -0,5 1,80 (4 units)

Nattens All-in singel: Funderade på Calgary ML, men känns kanske lite dumt att lägga så mycket på Calgary. Aja för er som känner att ni har bra flow, kör Calgary ML som All-in singel.

NHL 2013-14

Jobba home teams!


Ge mig en liten julklapp och signa upp på Betsson via min länk om ni tycker jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här