Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Genomgång av matcherna

oktober 3rd, 2013

Inatt gick det lika dåligt för mig som det gick för Anaheim. Men tidigt in på säsongen och finns ingen anledning att vara orolig, änsålänge.

Men vad hände med Anaheim? Jag såg matchen. Och nej, det var inte Colorados defensiv som hade höjt sig om det är vad många tror. Den var fortfarande oroväckande att se och frågan är om det håller säsongen ut… Däremot fanns det ett till lag på plan som slarvade ordentligt bakåt och det var Anaheim. Rent offensivt, som jag sagt tidigare, har inte Colorado några större problem med. Målvaktsspelet vann Varlamov i överlägsen stil gentemot Fasth. Skulle säga att det är två faktorer som avgjorde matchen: 1. Varlamov storspel, 2. Anaheims ineffektivitet när man väl hade klara målchanser.

Anaheim var bra med i matchen fram tills 3-0 för Colorado kom. 3 Colorado mål och 3 misstag av Anaheim. Därefter var det avgjort. Rent psykiskt. 1-0 kom pga felpass och O'Reilly kom fri emot Fasth och gjorde inga misstag. I början av period två visade Anaheim att man är att räkna med och totalt ägde spelet. Här trodde nog en del att det skulle vända. Man hade 6-0 i skott efter några minuter. Vad händer då när man är som närmast att ta tag i matchen? Man tar på sig en utvisning och Colorado gör 2-0. Efter detta agerar inte Anaheim som ett rutinerat lag. Istället agerar man desperat och ser allmänt orutinerade ut, samt inget tålamod i spelet. Man pressar på alldeles för högt utan att tänka efter och går bort sig vid sargen i offensiv zon, vilket leder till 2-1 lägä för Colorado och man sätter 3-0. Därefter var matchen avgjord, rent psykiskt.

Nej detta var en typisk ''Allting-stämde-för-Colorado-dag''.

Detroit var inte så övertygande som många hade trott. Buffalo spelade på bra och hade faktiskt mycket väl kunnat ta detta till en X-match.

Flyers svek sina fans trots att man hade spelet. Man spelade bra och kreativt. Såg bra ut i inledningen. Men Toronto, som så många gånger förr, lyckas med sitt kontringsspel på bortaplan och sin smarta gameplan. Kommer nog inte gå emot Toronto alltför mycket denna säsong, gjorde det förra säsongen och tappade en del pengar på dom. Känns som dom är sig lika i år igen.

Uppdaterar med matcher senare. Era tankar kring matcherna som var inatt? Anaheims defensiva brister bara tillfälliga? Toronto ett slutspelslag i år igen? Detroit måste höja sig några snepp och kommer man göra det? Kommer Colorados defensiv hålla säsongen ut? 

Tags: , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här