Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 4/11-2013

november 3rd, 2013

Usch, var en hemsk natt. Får en känsla i att första svackan för säsongen kan vara på G, så håll det lugnt med unitsen om ni ryggar. Liksom både Ottawa och Dallas förlorar på förlängning, sen Sharks förlorar igår. Två All-in singlar i rad som ej gått in nu (Ottawa + Sharks…). Mycket oflyt på sistone. Kommer själv ta det lite lugnt nu med antal units ute per natt tills det vänder.

Nattens tänk:

Ottawa Senators – Dallas Stars: Skippar, hann inte komma hem innan matchstart!

Chicago Balckhawks – Calgary Flames:

Calgary ställer Reto Berra i mål. Målvakten har ingen erfarenhet av NHL. Med tanke på Chicagos fina offensiv den senaste tiden så bör Chicago Ö3,5 sitta. Kommer testa Ö3,5 2,00 på liten insats. Ett Chicago som förövrigt vunnit de senaste 10 matcherna hemma emot Calgary.

Minnesota Wild – New Jersey Devils:

Ville spela Devils U2,5 men linan låg på U1,5. Lite väl lågt för jag ska våga gå in på det… Wild ML känns för lågt (enligt mig). Ö/U 5,5 känns helt 50/50… Svårt att hitta spel här. Det ENDA jag hittar värde i är Wild rak etta eller om man går på skrällen Devils ML 2,60. Men jag tror Devils förlorar, så vill inte gå in på skrällen här. Däremot Wild rak etta testar jag. Förövrigt andra gången sedan jag startade bloggen som jag går in på ett rakt spel, 1 / X / 2 spel. Första gången var förra säsongen och självklart blev det X då och laget jag tippade på vann på förlängning… Ger det ett nytt försök inatt. (Låg insats!)


Intressanta spel:

Chicago Ö3,5 2,00 (3 units)
Wild rak etta (Final time) 1,83 (2 units)

Nattens All-in singel: Skippar kväll

NHL 2013-14

Vågar man hoppas på lite medflyt inatt?


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här