Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 5/11-2018

november 4th, 2018

Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning

Ö1.5 mål P1. Se spread för alla spel. Sens kommer från en usel insats går där man föll med hela 9-2 mot Sabres. Tampa ångar på och spelar bra hockey och bör kunna sätta ett par puckar bakom detta förvirrade Ottawa. Dock brukar Sens trivas mot Tampa och på hemmais har man nu chansen att visa att man inte är ett gäng nollor. Ö1.5 mål P1 känns bra då jag tycker det finns god chans till högt tempo, trots att båda lagen är B2B.

 

New York Rangers – Buffalo Sabres

Sabres ML/FT. Rangers vs Sabres i en matchup som jag ser som 50/50 i detta läge. Går inte att frångå att Sabres hade fullständig lekstuga igår när man vann med 9-2 mot Sens. Rangers har haft flax med sig under sin Pacific division roadtrip och fick med sig två raka vinster där man var det sämre laget i båda. Tillbaka på hemmais där man förväntas styra spelet och jag tror det är en nackdel mot Sabres som alltså gjorde 9 mål framåt igår. Tror de rider vidare på vågen i natt och bra värde på Sabres ML och Sabres FT.

 

Anaheim Ducks – Columbus Blue Jackets

Ducks FT. Ducks 7 raka förluster är under all kritik men i natt får man inte bättre läge att bryta trenden. Borde vunnit mot Ranger senast men föll efter OT. Jackets är B2B efter en förlust igår mot LA Kings, ett lag som spelat liknande Ducks. Utvilade på hemmais borde göra att man har bra chans att åka från ett lite segrar Jackets och bra odds på Ducks FT för att vara hemmais mot ett lag som är B2B. 

 

Nattens spel

Ducks FT @ 2.45 3/7u (Bet365)

Sens-Tampa Ö1.5 mål P1 @ 1.78 3/7u (Betsson)

Sabres ML @ 2.219 2/7u (Pinnacle Sports)

Sabres FT @ 2.95 2/7u (Pinnacle Sports)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här