Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 5/12-2013

december 4th, 2013

December månad har börjat tungt. Mycket minus + oflyt och nu måste en plus-natt komma..

Uppdaterar senare

New Jersey Devils – Montreal Canadiens:

Kommer att spela Devils ML 1,92. Ser ingen anledning att inte spela det spelet med tanke på hur förra mötet såg ut mellan lagen för två dagar sedan. Den gången var det Montreal som spelade hemma och vann 3-2, men det var Devils som spelade bäst och förtjänade att vinna. Montreal hade sin effektivitet + målvakt att tacka för vinsten. Devils vann skotten 30-17 och Brodeur släppte in 3/17 skott, inte godkänt. Inatt får Schneider chansen och kanske kan han göra det bättre? Devils kommer vara riktigt sugna på revanch inatt och man har gjort det förut i dubbelmöte emot Carolina, då man förlorade första matchen men sedan vann den andra. Tror man lyckas med det inatt igen och Devils ML 1,92 spelas.

Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers:

Detroit har kommit igång på sistone och har just nu fyra raka vinster. Men man ska komma ihåg att 3/4 vinster är på bortaplan och på hemmaplan är det fortfarande frågetecken kring Detroit. Man vann visserligen senaste matchen med hela 6-1 emot Boston och tystade kritikerna, men matchen innan det förlorade man 2-4 emot Ottawa. Man är 5-4-6 hemma och 9-3-1 borta. Inte likt Detroit att ha sådana siffror hemma vs borta… Nu när man har fyra raka vinster vore det typiskt Detroit att förlora en sådan här match där alla tror på laget. Man vann 13/10 emot Flyers hemma med 5-2 men det var ett annat Flyers då som inte fungerade överhuvudtaget. Flyers har kommit igång, även om man har varit lite up and down på sistone. Gillar att man blev nollade senast borta emot Wild. Man kommer antagligen inte bli nollade inatt igen och man har alla möjligheter att inte bli det när Wings startar med Howard i mål istället för Gustavsson. Så Flyers Ö2,5 2,00 känns helt klart värt ett försök och det spelas.

Calgary Flames – Phoenix Coyotes:

Ett utvilat Calgary emot ett b2b Phoenix. Phoenix som vann 6-2 igår borta emot Edmonton har bra feeling inom laget men det kan bli tungt att spela b2b borta emot Calgary som kommer vara taggade och spelar bäst på hemmaplan. Såg Calgary vinna emot Kings borta senast med 2-1 och då spelade man bra och gav inte Kings mycket chanser. Man vann skotten 22-20 och bygger man vidare på det spelet inatt kommer man ta en andra vinst emot Phoenix. Phoenix, som ryktas starta med Greiss i mål inatt, är i grund och botten ett home-team och det är väl ännu en sak som talar för Calgary + att Phoenix förlorat tre raka borta emot Calgary. Calgary Ö2,5 1,75 spelas. Testar även Calgary ML 2,18, tycker oddset är för högt och ser väldigt mycket värde i oddset här.


Intressanta spel:

Devils ML 1,92 (4 units) 
Flyers Ö2,5 2,00 (2 units)
Calgary ML 2,18 (3 units)
Calgary Ö2,5 1,75 (1 unit)
Home goals +0,5 1,90 (2 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt (för er som har bra flow spela Devils eller Calgary)

138459488994731

Känner att jag behöver en bra natt. Har bättre känsla än på länge inför denna natten, så hoppas det går bra nu ocskå! Jobba Calgary, Flyers och Devils!!


Tycker ni jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här