Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 6/10-2013

oktober 5th, 2013

Mina tankar kring nattens spelade matcher

– Buffalo-Ottawa var bland de sjukaste matcher jag sett. Miller/Anderson storspelade
– Devils visar att man har samma grundproblem som förra säsongen. Målvakts-tabbar + problem att utnyttja sina lägen
– Colorado övertygar och frågan är om det bara är tillfälligt?
– Detroit lyckades kvittera i sista sekunderna. Frågan är om sådan tur kommer hålla i sig i längden… Man har fortfarande inte övertygat
– Bobrovsky inledde säsongen på ett mindre övertygande sett, likaså hela Columbus

Hela elva matcher inatt! Nattens matcher och mitt tänk: Uppdaterar, i vanlig ordning, senare

Montreal Canadiens – Philadephia Flyers:

Intressant match med två lag som svek sina fans i inledningen. Flyers visade bra spel men det räckte inte emot smarta Toronto som spelade tight. Även Montreal förlorade emot Toronto i en intensiv match. Nu är det dags för Montreal att visa sina fans att man ska komma in på vinnaspåret. Har dock ingen känsla på ML spel här. I så fall är det väl Montreal jag tror på med en liten fördel. Däremot kommer jag, utan tvekan, att testa Montreal Ö2,5 1,60. Senast Montreal gjorde under 3 mål, hemma emot Flyers, var 14/2-2010.

Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators: Skippar spel här

New York Islanders – Columbus Blue Jackets: Skippar spel här

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres:

Pittsburgh ska vinna. Men ML 1,41 är ett skämt. Oavsett hur stora favorter Pittsburgh är så ska man ha i baktanke att Buffalo faktiskt slog Pittsburgh borta två gånger förra säsongen, samt att Buffalo har 2 raka förluster och lär kämpa mycket för poäng. Men visst, Pittsburgh är stora favoriter, utan tvekan. Men ställ er frågan , är det värt oddset ML 1,41? Enligt mig: Nej, i så fall i en dubbel/trippel!

Boston Bruins – Detroit Red Wings:

Gillar Bostons lag i år och tror på dom. Känns tunga. Som vanligt. Detroit har tagit två vinster i sträck. Starkt av Detroit som förövrig inte övertygat, enligt mig. Men visst, starkt att vinna matcher trots att man inte övertygat! Ikväll tar det stopp dock, tror jag. Wings är b2b och Boston är utvilade och taggade. Man kommer mala ned Detroit sakta men säkert med sitt tunga spel. Boston ML 1,70 kommer testas!

Minnesota Wild – Anaheim Ducks:

Minnesota hade svårt för Anaheim förra säsongen och vann inte en enda match. Hade spelat Anaheim alla dagar i veckan, MEN pga av matchen Anaheim gjorde borta emot Colorado senast så vet jag inte vart jag har dom i år. Såg Anaheim som ett topplag inför säsongen men ställer mig frågetecknet till defensivens inställning? Emot Colorado var försvaret ett enda stort skämt. Jag kommer inte röra matchen pga detta och inväntar Anaheims form och att dom övertygar mig igen innan jag spelar på dom.

St. Louis Blues – Florida Phanters:

Blues visade sig starka på premiären hemma emot Nashville. Nu är det dags att ta sig an Florida. vilket jag tror man klarar av. Men ML Blues är för lågt, likaså Ö2,5 spelet. Däremot hittade jag ett intressant spel i Florida U2,5. Tror mycket på Jaroslav Halak i mål för Blues och det kommer inte bli enkelt för Florida att komma till lägen emot Blues, som har en grym bredd och stabilitet kring defensiven.

Chicago Blackhawks – Tampa Bay Lightning:

Chicago ML? Nej tack. Däremot Ö5,5 1,80. Kan tänka mig att detta kommer bli en match med väldigt mycket offensivt tänk. Chicago har spelarna för att hjälpa oss med Ö5,5. Tampa likaså. Försvaret i Tampa är ett frågetecken och frågan är om inte Chicago utnyttjar detta. Enda som kan sumpa Ö5,5 är om målvakterna Bishop/Crawford får för sig att storspela, om man nu ens startar med dessa målvakter i mål då.

Dallas Stars – Washington Capitals: Skippar spel här

Vancouver Canucks – Edmonton Oilers:

Vancouver ML 1,70 nattens All-in singel. Vancouver spelade bra senast emot Sharks. Man ska veta att Vancouver inte har haft det lätt emot Sharks senaste åren och därför kan man inte förvänta sig alltför mycket när dom då spelar emot just Sharks på bortaplan. Nu däremot kan man ha stora förväntningar. Visar man samma spel som man gjorde emot Sharks så vinner man detta.

San José Sharks – Phoenix Coyotes:

Sharks ML 1,63. Sharks hemmastarka även denna säsong verkar det som och jag tycker helt klart Sharks ML är värt ett försök!


Intressanta spel:

Montreal Ö2,5 1,60
Boston ML 1,70
Florida U2,5 1,70
Chicago-Tampa Ö5,5 1,80
Vancouver ML 1,70
Sharks ML 1,63
Home goals -4,5 1,85

Nattens All-in singel: Vancouver ML

Vancouver All-in singel

Lycka till!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

9 Kommentarer

 1. Galiardi skriver:

  Tycker det är många bra ML spel till nattens omgång. Montreal, Islanders, Boston, Vancouver och Sharks 🙂 Tycker även Capitals ML lockar lite !

 2. Galiardi skriver:

  Och sen homegoals spel. Dem har inte släppts en såg jag…Sharks, Pens och Hawks homegoals Ö 2.5 inväntas 🙂

 3. Sal2013 skriver:

  Jag tror starkt på Löven, Pingvinerna, Vingarna, Ankorna och Hajarna… blir en femling där och sen får det bli något mer spel också men vet inte vad ännu… ses senare…

 4. Galiardi skriver:

  Pittsburgh-Buffalo U 6.0 1,74…Hmmmm

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här