Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 6/11-2013

november 5th, 2013

Glöm inte att kommentera era spel inför nattens tävling (om ni är anmälda dvs). Ni hittar inlägget precis nedanför detta inlägg.

Natten som var gick det bra och 3/3 spel satt. Äntligen lite flyt och nu fortsätter vi att vinna. Här är nattens tänk:

Washington Capitals – New York Islanders: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Boston Bruins – Dallas Stars:

Boston spelade inte bra senast och förlorade 1-3 borta emot Islanders. Boston har mycket spel under sina matcher men det är ofta pass-pass-skott från blålinje man gå på. Och det är väldigt mycket skott som ej hittar till mål då… Nu lär man vara taggade och det är dags att ta sig an Dallas på hemmaplan. Boston Ö2,5 1,60 testas. Boston kommer fortsätta att spela sitt spel, dvs sätta sin vanliga press med mycket skott (där ca 50 procent går utanför mål) men nu möter man Dallas som har ett väldigt offensivt spel. Därför lär Boston hitta bättre lägen och när väl spelare som Bergeron, Iginla, Lucic och Krejci kommer till klara lägen är det inte ofta dom missar.

Columbus Blue Jackets – Ottawa Senators:

Ottawa har tappat allt sitt spel från ifjol. Man är visserligen bättre, rent offensivt. Men defensiven är mycket sämre. Vad hände med det tighta spelet där man inte släppte in mycket mål och hjälpte sina målvakter. Man har nu släppt in 20 mål på sina senaste fyra matcher… Nu är det dags för att möta ännu ett offensivt lag i form av Columbus och hur många mål släpper man in inatt? Jag tror på Columbus inatt. Man har tre raka förluster och man kommer komma ut taggade med fansen bakom sig. Man ska komma ihåg att Columbus tre förluster har varit emot Anaheim, Pittsburgh och Pittsbrugh igen. Inte enkla matcher och det är inte fy skam att förlora de tre matcherna. Nu har man helt andra förutsättningar i att vinna och Ottawa spelar verkligen inte bra i år. Columbus har aldrig förlorat hemma emot Ottawa förut och Columbus ML 1,74 är nattens All-in singel.

Florida Phanters – Edmonton Oilers:

Här hittar jag nattens mest värdefulla spel, Edmonton Ö2,5 1,80. Edmonton två raka förluster och blev nollade senast hemma emot Detroit. Inatt kommer man gå ut och ösa skott emot mål och man kommer inte bli nollade ännu en gång. Visst, man har en hel del skador men kapiciteten i offensiven finns fortfarande där. Man har Markström i motståndarmålet som haft en tung inledning med sina 88 procent och man bör kunna få in tre puckar i mål. Man har även vunnit 7/8 möten emot Florida genom åren och man har vunnit samtliga bortamöten. Edmonton Ö2,5 1,80 spelas. 

Montreal Canadiens – St. Louis Blues: Skippar spel, kommentera om ni undrar kring mina tankar

Carolina Hurricanes – Philadephia Flyers:

Carolina med 5 raka förluster övertygar inte i år. Förstår inte hur ett lag som Carolina kan spela så dåligt som man gör. Man har visserligen ingen trygghet i mål, med Justin Peters stående. Man har förlorat samtliga matcher med honom denna säsong. Flyers har inte heller övertygat och är ännu ett lag som bör göra bättre ifrån sig än vad man gör. Steve Mason i mål har gjort ett helt ok jobb men vad hjälper det när Flyers inte gör några mål framåt? Nu vann man senast med 1-0 borta emot Devils (ännu ett lag som varit usla i år). Tror det vänder för Carolina inatt (man MÅSTE börja vinna igen) och hemma emot Flyers, då har man inte ett bättre läge. Däremot har Flyers vunnit 26/35 möten emot Carolina. Men ser det lite såhär: det var gamla tider, då Flyers var ett bättre lag. Nu är man inte lika starka längre och det kommer Carolina kunna utnyttja, om man inte är sämre själva förståss… Carolina ML 1,96 spelas.

Minnesota Wild – Calgary Flames:

Minnesota favoriter men för låga odds. Man har två raka vinster och är hemmastarka. Kan däremot inte blunda för oddset på Calgary dubbelchans X2 1,91. Calgary som förövrigt ställer Berra i mål inatt igen som spelade väldigt bra borta emot Chicago senast. Detta kan gå om Calgary kommer ut och visar vilja och spelar sitt spel när man åker full fart emot mål och bara går rakt på sak. Det gäller förövrigt att Minnesota kommer ut med lite fel inställning plus att Berra håller samma nivå som senast för att Calgary ska ta detta. Calgary X2 1,91 testas på låg insats.

Phoenix Coyotes – Vancouver Canucks: Skippar, kommentera om ni undrar kring mina tankar

San José Sharks – Buffalo Sabres:

Att få Sharks ML till 1,23 och Sharks FT till 1,47 måste vara det största skämtet från spelbolagens sida sedan jag startade bloggen. Det finns inget lag i NHL som ska bli så stora favoriter… Tilläggas ska även att Buffalo har vunnit 7/9 möten emot Sharks, samt att 3/4 av dessa är på bortaplan. Förstår inte hur Sharks kan bli så stora favoriter av spelbolagen. Visst Sharks ska vinna och jag tror man vinner men funderar på Buffalo ML 4,35 1 unit bara för jag hittar sådant värde i oddset. Uppdaterar runt 23 i hur jag gör…


Intressanta spel:

Boston Ö2,5 1,60 (3 units)
Columbus ML 1,74 (5 units)
Edmonton Ö2,5 1,80 (4 units)
Carolina ML 1,96 (2 units)
Calgary X2 1,91 (1 unit)
Home Goals -3,5 1,85 (2 units)

Nattens All-in singel: Columbus ML

Columbus All-in singel

Hoppas vi fortsätter i vinnar-spåret. Jobba Boston, Columbus och Edmonton!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här