Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 7/112018

november 6th, 2018

Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights

Leafs FT. Leafs som haft lite problem efter Matthews skada spännde äntligen musklerna senast då man körde över Penguins med 5-0. I mina ögon gjorde man en felfri match och tar med sig bra självförtorende hem. Vegas kom från en bra match mot Canes där man nollade bortalaget, men Vegas styrka är främst på hemmais. Tror ett Leafs med bra feeling blir för tunga för detta Vegas on the road. 

 

New York Rangers – Montreal Canadiens

U5.5/6.0 mål. Jämnt matchup som jag följt länge mellan dessa två original six lag. Rangers vann med 3-1 mot Sabres senast vilket får ses som en starkt vinst. Möter dock ett revanschsuget Habs som tappade matchen mot Tampa pga av slarv. Prcie vs Lundqvist bör göra matchen målsnål. Testar U6.0 mål. 

 

Columbus Blue Jackets – Dallas Stars

Skippar

 

Ottawa Senators – New Jersey Devils 

Sens ML/FT. Sens spelade bra mot Tampa Bay senast och kunde lika gärna ha vunnit. Hade en 2-0 ledning och Sens problem är att man inte kan stänga matcherna. Nu möter man ett Devils som är B2B efter en bra insats går mot Penguins där man vann med klara 5-1 på bortais. Dock ser jag inte Sens som så stora underdogs då man spelar hemma och möter ett lag som är B2B. Tycker det är bra värde på Sens här och spelar Sens FT @ 2.90.

 

Detroit Red Wings – Vancovuer Canucks

Canucks ML/FT. Jag vet att Brock Boeser är skadad och missar nattens match men jag köper verkligen inte att Canucks som stora underdogs här. Wings är enligt mig det sämsta laget i ligan och även om man har taget ett par segrar på slutet är man absolut inte så bra så man ska vara klara favoriter mot ett lag som har 3 raka vinster i ryggen. Elias Pettersson är stekhet och kan skapa problem för Wings virriga försvar. Testar Canucks FT @ 2.80

 

Tampa Bay Lightning – Edmonton Oilers

Tampa FT. Tampa är tunga och möter ett B2B Oilers som föll igår mot Wahsington. Bör kunna utnyttja lite trötta ben i Oilers och jag tycker Tampas bredd bör kunna mala ner McDavids mannar. 


St Louis Blues – Carolina Hurricanes

Se spread för spel

 

Los Angeles Kings – Anaheim Ducks

U5.5 mål. Tajt match mellan två lag i kris. Tror ingen vill ge något gratis till motstånarna i en divisionsmatch mellan två rivaler. U5.5 mål känns rätt klockren här. 


San Jose Sharks – Minnesota Wild

U6.0 mål. Sharks har inte övertygat lika mycket som man förväntat sig och möter i natt ett formstark Minnesota Wild. Man bör respektera att Wild har spelat bra och haft fin offensiv produktion. Bör spela smart här för att ta hem 2 poäng och då tycker jag U6.0 känns rimligt. Annars tycker jag värdet i matchen ligger på Wild, men nöjer mig med en målsnål match.

 

Nattens spel

Leafs FT @ 2.27 3/7u

Rangers-Habs U6.0 mål @ 1.735 3/7u

Canucks FT @ 2.80 3/7u (Bet365)

Tampa FT @ 1.90 3/7u (888Sports)

Sens FT @ 2.90 3/7u (Bet365)

Kings-Ducks U5.5 mål @ 1.763 3/7u (Pinnacle Sports)

Sharks-Wild U6.0 mål @ 1.80 3/7u (Pinnacle Sports)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här