Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-NATT 7-8/10

oktober 7th, 2018

Carolina Hurricanes – NY Rangers

Rangers ML/FT/Ö2.5 mål. Att Canes är favoriter här uppenbart, men herregud 1.72 FT håller inte i min värld. Laget är absolut inget överlägset lag jämfört med Rangers, och även om Rags är B2B så tycker jag det är max värde på bortalaget här. Rangers skapade en del chanser mot Sabres igår och borde gjort mer än 1 mål. Dålig skärpa tillsammans med bra målvaktsspel kostade laget chansen till vinst. Annars har Rangers spelat helt ok från de förutsättningar man har och historiskt sett har man haft lätt för just Carolina. Närmare 4 gånger pengarna på att man vinner efter FT är ett för högt odds. Jag spelar även Rangers Ö2.5 mål (inklusive OT/SO) då Grigorev kan få svårt att hålla Canes under 2 mål här. Bra odds även där och närmare 2 gånger pengarna på det. 

 

Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs

Hawks Ö2.5/Leafs Ö3.5/FT/Ö5.5 mål. Hawks har verkligen börjat bättre än väntat och man vann igår igen mot rivalerna St Louis Blues med 5-4 efter OT. En match man egentligen snodde från Blues då man var spelmässigt underlägsna. Dock var man otroligt skärpta i avslutningslägena. Leafs har haft en knackig väg och föll oväntat igår mot Sens på hemmais. Tror laget är revanschsuget och man har ett betydligt bättre lag här på papperet än Hawks. Båda lagen har haft en fungerande offensiv men defensivt har man varit virriga. Tror på ny öppen och målrik match här där Leafs drar längsta strået. 

 

Los Angeles Kings – Detroit Red Wings

Se spread för spel.

 

Kvällens/Nattens spel

Hawks-Leafs Ö5.5 mål @ 1.70 3/7u

Hawks-Leafs P1 Ö1.5 mål @ 1.78 2/7u

Leafs FT @ 2.25 2/7u

Rangers Ö2.5 mål @ 1.961 3/7u

Rangers FT @ 3.96 2/7u

Rangers Hcp -1.5 @ 6.25 1/7u (Kambi)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här