Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 8/11-2018

november 7th, 2018

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins

Pens ML/FT/Ö6.0 mål. Penguins vs Capitals börjar bli en riktig klassiker mellan två lag som alltid varit jämnbra. Crosby vs Ovechkin och förra året så gick Ovie segrande ur striden. Penguins vann lagens första möten med varandra i en galen 7-6 match senast. Penguins har tveksam form och 4 raka förluster i ryggen medan Caps varit mer stabila och kommer från en 4-2 seger mot Oilers. Dock tycker jag alltid dessa matcher är jämna och när vi får Penguins som underdogs finner jag trots allt värde i bortasegern.

 

Colorado Avalanche – Nashville Predators

Se spread för spel

 

Anaheim Ducks – Calgary Flames

Ducks FT/Ö2.5 mål/Ö5.5 mål. Ducks är B2B, spelet stämmer inte 100% och man möter ett formstarkt lag i Calgary Flames med 4 raka vinster i ryggen. Allt talar för bortaseger här, men jag väljer ändå att backa hemmalaget. Ducks föll med 4-1 mot Kings igår men det saknades inte lägen från Ducks. Man skapade men ineffektiviteten kostade laget en rimlig chans i matchen. Flames är bra men har en del problem i spelet som gör att man ofta släpper in en del mål och man möter ett lag som man haft riktigt svårt mot historiskt sett. Ducks hade fått ett år sen en svit på över 20 raka vinster på hemmais mot Flames. Något jag hoppas och tror de kan ha i bakhuvudet. Det är inte ofta Flames är stora favoriter på bortais mot Ducks och jag måste testa seger här. Dock tycker jag bästa spelet i matchen Ö5.5 mål då Flames visat riktigt fin offensiv och bör kunna kontra mot detta lite sega B2B Ducks. Förhoppningsvis kan Ducks visa att man ändå kan spela hockey och då ser jag ändå deras chanser som större än 3.00 ggr pengarna.

 

Nattens spel

Ducks-Flames Ö5.5 mål @ 1.952 4/7u (Pinnacle Sports)

Ducks FT @ 3.00 2/7u (Bet365)

Pens FT @ 2.69 3/7u (Pinnacle Sports)

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hocketstick1819

Lycka till!

 

 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här