Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 8/2-2018 (Bethockeystick)

februari 7th, 2018

Gillar du att betta på NHL och framförallt fotboll? Då kan Betser vara något för dig. Betser är en relativt ny spelsida som oftast erbjuder väldigt bra linor, samt odds. Främst inom fotboll. Ta del av Betsers erbjudande med en bonus på 100% upp till 1000 kr.

Regga här


Toronto Maple Leafs – Nashville Predators

Preds ML. Preds är riktigt bra just nu och man hittar vägar att vinna hela tiden. Laget är 8-1-1 senaste 10 och Pekka Rinne har 8 raka vinster när han startat. Även om Leafs gjorde en match match mot Ducks senast så är Preds i dagsläget väldigt tunga och då gillar jag att vi får de som underdogs i natt. 

 

New York Rangers – Boston Bruins

Rangers ML/Ö2.5 mål. Rangers är riktigt dåliga just nu, men nu återvänder man hem till MSG och möter Bruins som är B2B. Kollar man på formen ska Bruins vinna matchen, men Rangers brukar gilla att möta Bruins och jag går lite på "NHL-logiken" här och tror Rangers höjer sig trots en del skadade spelare. Bra värde på ML och Ö2.5 mål krävs troligtvis för Rangers för att vinna matchen.

 

Los Angeles Kings – Edmonton Oilers 

Oilers ML/Ö2.5 mål. Såg matchen mellan Oilers-Bolts där McDavid hade show. När han är på spelhumör blir Oilers ett hot för alla lag. Kings är bra men går på att Oilers fick sådan fint spel levererat av McDavid senast och glider vidare på den vågen i natt. Kuemper startar för Kings vilket också är ett plus för Oilers!

 

Nattens spel

Rangers ML @ 2.25 2/7u

Rangers Ö2.5 mål @ 1.862 2/7u

Oilers ML @ 2.16 3/7u

Preds ML @ 2.09 2/7u

Trippel (chansen för bouceback): Preds FT + Oilers FT + Rangers FT @ 22.94 1/7u

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här