NHL-natt 8/2-2018 (Bethockeystick) | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 8/2-2018 (Bethockeystick)

februari 7th, 2018

Gillar du att betta på NHL och framförallt fotboll? Då kan Betser vara något för dig. Betser är en relativt ny spelsida som oftast erbjuder väldigt bra linor, samt odds. Främst inom fotboll. Ta del av Betsers erbjudande med en bonus på 100% upp till 1000 kr.

Regga här


Toronto Maple Leafs – Nashville Predators

Preds ML. Preds är riktigt bra just nu och man hittar vägar att vinna hela tiden. Laget är 8-1-1 senaste 10 och Pekka Rinne har 8 raka vinster när han startat. Även om Leafs gjorde en match match mot Ducks senast så är Preds i dagsläget väldigt tunga och då gillar jag att vi får de som underdogs i natt. 

 

New York Rangers – Boston Bruins

Rangers ML/Ö2.5 mål. Rangers är riktigt dåliga just nu, men nu återvänder man hem till MSG och möter Bruins som är B2B. Kollar man på formen ska Bruins vinna matchen, men Rangers brukar gilla att möta Bruins och jag går lite på "NHL-logiken" här och tror Rangers höjer sig trots en del skadade spelare. Bra värde på ML och Ö2.5 mål krävs troligtvis för Rangers för att vinna matchen.

 

Los Angeles Kings – Edmonton Oilers 

Oilers ML/Ö2.5 mål. Såg matchen mellan Oilers-Bolts där McDavid hade show. När han är på spelhumör blir Oilers ett hot för alla lag. Kings är bra men går på att Oilers fick sådan fint spel levererat av McDavid senast och glider vidare på den vågen i natt. Kuemper startar för Kings vilket också är ett plus för Oilers!

 

Nattens spel

Rangers ML @ 2.25 2/7u

Rangers Ö2.5 mål @ 1.862 2/7u

Oilers ML @ 2.16 3/7u

Preds ML @ 2.09 2/7u

Trippel (chansen för bouceback): Preds FT + Oilers FT + Rangers FT @ 22.94 1/7u

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.