Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL-natt 8/10-2013

oktober 7th, 2013

Gårdagen gick inte särskilt bra. Men fortfarande 14 units plus och det gäller att tänka positivt. Förhoppningsvis vänder det redan inatt! Har bättre känsla på nattens matcher.

– Anaheim blir bara bättre och bättre. Snart dags att börja våga tippa på  dom igen efter fiasko-starten
– Flyers ser svaga ut
– Vancouver ser starka ut

Nattens tänk kring de två matcher som spelas:

Uppdaterar senare

Los Angeles Kings – New York Rangers:

Rangers har tufft schema. Man övertygade inte första matchen och har en del skador i laget. Nu åker man och ska möta Kings borta. Inte enkel uppgift. Att åka till Staples Center och ta poäng är svårt. Förra säsongen var Kings ett av NHLs bästa hemmalag och man hade en statistik på 19-4-1. Kings har förövrigt inte heller imponerat jätte mycket men man har ett stabilt lag och en stor bredd. Nu kommer man hem till Staples Center och där känner man sig mycket mer säker än när man är borta på roadtrips. Kings ML 1,66 är nattens All-in singel.

Edmonton Oilers – New Jersey Devils:

Edmonton har övertygat, rent offensivt. Däremot är det rena motsatsen när det gäller målvakt/defensiv. Man testar att starta med LaBarbera i mål och hoppas på att han kan inge trygghet inom laget. Tror dock inte han kommer göra det. Nu har dock Oilers tur. För några säsonger sedan så hade Devils ett stabilt försvar och en stabil målvakt i Brodeur. Då hade Devils varit favoriter. Nu på inledningen av säsongen har det varit motsatsen för Devils och Oilers har chansen att vinna pga detta. Det är inte en fråga om vem som kommer spela bäst, utan mer en fråga i vilket lag som kommer ha sämst defensiv, haha. När det gäller offensiven så tycker jag dock det är en fördel Edmonton och man kommer utnyttja misstagen som Devils gör i egen zon. Dessutom så förväntas Nudgent-Hopkins göra comeback. En viktig offensiv pjäs i Edmonton. Jag kommer testa Edmonton Ö2,5 1,66. Har även en känsla på mycket mål här. Om man ser till inledningen av säsongen så SKA det bli mycket mål. Ö5,5 2,10 värt ett försök på liten insats.


Intressanta spel:

Kings ML 1,66
Edmonton Ö2,5 1,66
Edmonton-Devils Ö5,5 2,10

Nattens All-in singel: Kings ML (sålänge Quick startar i mål)

Kings All-in singel

Lycka till inatt så hoppas vi på det bästa!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1500 kr i bonus). Bara att klicka på länken här under för att komma till sidan och registrera sig!

Tags: , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

9 Kommentarer

 1. Galiardi skriver:

  Kings-Rangers U 5.0 1,98…

 2. nivs skriver:

  kings ML å under 5,0

 3. Galiardi skriver:

  Även Kings ML…Och sen tror jag det kan rassla till en hel del i nätet mellan Oilers vs Devils.

 4. Patrik skriver:

  Kings ML,

  Oilers ML,

  Oilers/Devils Ö 5,5

 5. wanjmz skriver:

  zfwiakee

 6. gwwqyn skriver:

  cxefxkcv

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här