Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NHL säsongsspel – Ta sig till slutspel

augusti 9th, 2019

Samtliga spel tagna på leovegas

Metropolitan division:

Spel från tidigare inlägg:
Washington vinna division 4,65 – Interwetten (2,5 units) (droppat 4,35)
Columbus vinna division 26,00 – betway (1 unit) (Samma odds)

New York Rangers – Nej – 1,60 (4 units)
New Jersey Devils – Ja – 1,86 (6 units)

Här tar vi och sätter fokus på två lag. Rangers och Devils.

Rangers har ett bättre lag i år och har fått en spelare som Panarin till laget. Tror dock inte detta kommer räcka för att ta sig till ett slutspel i en division där vi har starka Washington, Pittsburgh och Carolina. Pittsburgh på nedgång men fortfarande ett mycket bättre lag än Rangers. Sen tror jag väldigt mycket på Devils i år som ni kanske förstår när ni ser spelet här ovan.

Devils har fått ett intressant lag och man har fått in spelare som Subban, Gusev, Simmonds och talangen Hughes. Spännande minst sagt! Trodde vi skulle få Devils en bra bit lägre.

Jackets att ta sig till slutspel till över 3x degen kan funka men kommer välja att avvakta här. Har planer att spela dom H2H mot in princip alla bottenlag när odds släpps.


Pacific division:

Spel från tidigare inlägg:
Calgary vinna division 5,25 – bet365 (4 units) (Samma odds)
Sharks vinna division 5,50 – betfair (2 units) (Borttagen)

Arizona Coyotes – Ja – 2,40 (3,5 units)
Anaheim Ducks – Ja – 4,70 (2 units)

Vancouver Canucks – Nej – 1,43 (8 units)

Här har vi en intressant situation. Denna division är ofta väldigt skrällaktig. Jag måste syna Vancouver att missa sluspel. Lågt odds men känns bara given.

Arizona har jag gillat några år nu, det vet ni som följt bloggen. De är på uppgång och förra året hamnade man på en stabil 4e plats i divisionen. Detta trots att man var utan Rantaa nästan hela säsongen. Jag tror man tar ännu ett kliv i år och faktiskt utmanar någon av de tre stora.

Anaheim måste även testas till detta odds. Som jag ser det går man på Arizona. Sen tar man antingen Anaheim, Kings eller Oilers. Chansen finns att en av Calgary / Sharks / Vegas chokar, det har man sett favoriter göra tidigare säsonger i denna division. Jag väljer Anaheim här. Tycker man har minst lika bra lag som Edmonton och Anaheim står mycket högre. Kings och Anaheim är ganska lika i oddsen och lag men gillar Anaheim mer som lag. Tycker man spelar bättre och tror mer på laget om man ser framtidsmässigt.


Central division:

Spel från tidigare inlägg:
Dallas vinna division 5,25 – bet365 (3,5 units) (samma odds)
Nashville vinna division 5,50 – bethard (3,5 units) (samma odds)
Dallas vinna SC 26,00 – bethard (1 unit) (Droppat till 21,00)
Dallas vinna Wester Conference 11,00 – betway (1,5 units) (droppat till 9,00)

Chicago Blackhawks – Nej – 1,46 (5 units)
Colorado Avalanche – Nej – 3,75 (2 units)
Dallas Stars – Ja – 1,44 (6 units)

I denna division är det alltid jämnt. Tunga och bra lag ser vi här. Måste göra som med Vancouver och spela Nej på Chicago till ett lägre odds. Ser inte hur Chicago ska komma före Nashville, Dallas, Colorado, Winnipeg och Blues. Skulle nog rankka Chicagos och Minnesotas chanser som lika stora och då är Minnesota mycket lägre i odds.

Dallas har jag som favorit till denna säsong, det vet ni som läst tidigare inlägg. Tror man vinner divisionen och att man absolut tar sig till slutspel. Allt annat vore stor skräll.

Colorado är konstigt nog favoriter till vinna divisionen men jag går mot dom här till ett fint odds. Det är stor chans att Blues / Dallas / Nashville hamnar topp 3 och då är det wildcard plats för Colorados del som gäller. 3,75 odds för att vara kring wildcard och härja? Ja tack.


Atlantic division:

Spel från tidigare inlägg:
Boston vinna division 4,30 – Interwetten (2 units) (droppat till 4,25)

Florida Panthers – Nej – 2,85 (3 units)

Florida har absolut chans på slutspel. Men man är i en tuff grupp där man möter lag som Toronto, Boston och Tampa. Dessa bör, och ska, ta topp 3 platserna. Därefter är det wildcard platser som gäller och där lär det bli fight mot andra jämnbra lag. Detta odds är fint utefter förutsättningarna. Jag utgår från att man inte hamnar topp 3 när jag ser värde här. Tror ni att Florida är ett topp3 lag är det inget värde ur er synvinkel. Fint värde och vi testar!


Inlägg med motivering till de tidigare rekarna som är nämnda i detta inlägg:

Dallas vinna SC

Divsionsvinnare

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här