Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

nhlbettingblog betygsätter varje lag

maj 31st, 2013

San José Sharks:

Sharks, som aldrig har vunnit SC, gjorde det inte denna säsong heller. Laget slutade sexa i tabellen och det kan straffa sig rejält att inte skaffa sig hemmaplansfördel. Men jag tror vi alla gemensamt kan komma fram till att Sharks säsong varit bra, trots att man åkte ut ur SC. Man har visat upp fint spel och offensiva spelare som Marleau, Couture, Galiardi, Thornton osv har visat upp varför man spelar i en liga som NHL. Det är bara synd att ett lag som Sharks, som verkade ha det mesta för att gå långt i SC denna säsong, aldrig lyckas. Man har ännu inte vunnit SC och drömmen för alla Sharks-fans lever vidare. Kanske nästa säsong? Trender är i alla fall till för att brytas.

Angående att det kan straffa sig om man inte skaffar sig hemmaplansfördel så har Sharks varit ett praktexempel på detta denna säsong. Man har varit oerhört bra på hemmaplan under säsongen, men borta har det inte gått lika bra. Hemmastatistiken visar: 17-2-5 under grundserien. Alltså, enbart två förluster under ordinarie tid på hemmaplan (!). Sen ska man också veta att Sharks vunnit alla hemmamatcher de haft i SC-slutspelet. Ja, Sharks har varit det bästa hemmalaget denna säsong i NHL, utan tvekan. Det säger jag inte enbart på grund av statistiken. Utan man har visat upp bra tyngd i anfallet och både målvakten Nieme, samt backsidan har visat upp bra stabilitet. Bortastatistiken är inte lika fin och väl på bortaplan har inte Nieme ''vunnit'' matcher åt sitt lag. Som sagt, Sharks har varit ett praktexempel på att man bör försöka skaffa sig hemmaplansfördel. Man åkte ut i game 7 borta emot Kings. Ännu ett starkt hemmalag. Då gäller det att ha den där avgörande matchen på hemmaplan. Hade Sharks haft hemmamatch där så tror jag man hade gått vidare. 

Jag summerar Sharks såhär denna säsong. Ett lag som ska bygga vidare på det man har. På hemmaplan är man starka och lyckas man bara ta med sig spelet till bortaplan så kan man gå hela vägen. Nästa säsong behöver man mer stabilitet i hemmaspel kontra bortaspel. Ska man fortfarande köra på inriktnigen: ''Borta dåliga, men hemma grymma'' så måste man sluta topp fyra nästa säsong. Annars är det svårt för Sharks att gå hela vägen. Jag unnar faktiskt alla Sharks-fans en SC seger. Jag tycker laget bjuder på fint och underhållande spel. Det hade varit kul om något ovanligt lag vann SC. Så nu blir det till att tagga om för Sharks nästa säsong. Har fansen tur så blir det samma oslagbara (inprecip) hemmaspel, samt ett bättre bortaspel. Då tror jag det kan bli en rolig säsong för alla Sharks-fans, samt för laget San José Sharks.

Sharks säsong i betyg 1-10: 7

sharks_new

Tags: , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

4 Kommentarer

  1. Galiardi skriver:

    Jäkligt bra skriven artikel, keep up the good work man 😉

  2. Galiardi skriver:

    Du prickade in allt fan ! 🙂

  3. Abhishek skriver:

    Sometimes I just wish I could leave a picture as reply rtaher than words. As you know, a picture says a thousand words. That was such a great gesture given to Jackson. I’m just without words to describe the effect reading this gave me Peace!

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här