Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Tisdag!

juli 17th, 2018

UNILAD vs Mindfreak // 20:00 // 3u
UNILAD -1.5 till 1,72 hos bet365.

Motivering: Ett oerhört starkt UNILAD tar alltså emot Mindfreak som inte har imponerat så värst väl men ändå visat att man kan sno någon karta hit och dit mot bra lag. SKA dock inte ta 2 kartor mot UNILAD här och matchen bör sluta 3-1 eller 3-0.
———

Luminosity vs compLexity // 21:30 // 3u
-1.5 på Luminosity till 2,10 hos bet365.

Motivering: Såg väldigt starka ut i senaste matchen mot Tainted Minds där man dem inte lät dem ens komma i närheten. Visst en vinst mot Tainted Minds är inte något att skryta om då dem har varit ligans sämsta lag större del av divisionen. Skulle dock säga att det ändå är en bra matchen av Luminosity då Tainted Minds slog OpTic Gaming vilket ändå tyder på att dem kan vinna matcher nu då man på något sätt fått fram sin form. Det har inte gått så bra för Luminosity tidigare i divisionen men betydligt bättre på senaste och man ska anses som top 3 lag där ute på förhand. Dem har chans att missa playoffs om man inte steppar upp nu och det tror jag verkligen dem kommer att göra i en ganska jämn match mot compLexity.
———

UNILAD vs Tainted Minds // 23:00 // 3u
-1.5 på UNILAD hos bet365 till 1,83.

Motivering: Tycker UNILAD är ett mycket bättre lag än Tainted Minds och jag tror fan dem vinner 3-0 men väljer o spela lite mer safe här. Absolut värt att chansa 3-0 UNILAD men jag personligen skippar det.
———

eUnited vs Mindfreak // 00:30 // 5u // MAXSPEL
-1.5 på eUnited till 1,50.

Motivering: eUnited som har sett väldigt starka ut på senaste tiden och har en väldigt fin och god form. Tappade dock senaste matchen från en 2-0 ledning mot OpTic vilket dem är sjukt besvikna med för man vill ha en bra marginal och bra seed till playoffs. Idag kommer man göra allt man kan för att vinna och inte bli comebackade så att man 100% är klar till playoffs.
———

Rise vs OpTic Gaming // 02:00 // 5u // MAXSPEL
OpTic Gaming ML 2.10 hos bet365.

Motivering: Maxspel från min sida på OpTic Gaming här. Rise har sett oerhört svaga ut på senaste tiden men anses fortfarande vara världens bästa lag tillsammans med OpTic. Tycker dock att det är överodds på OpTic ikväll då båda lagen egentligen borde stå runt 1,83 vardera. Så ett maxspel här är värt det alla dagar i veckan.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Call of Duty Torsdag

juli 12th, 2018

Mindfreak vs Rise Nation // 20:00 // 3u
+2.5 på Mindfreak till 1,66 hos bet365.

Motivering: Rise har varit väldigt svaga senaste matcherna där man förlorat kartor hit och dit och verkar vara väldigt osäkra på sig själva just nu. Förlorade 3-0 mot Complexity igår och Mindfreak är ändå ett bra lag som kanske kan vinna den här matchen om Rise fortsätter att slarva. +2.5 är riktigt fin här till 1,66 nu när Rise har en svacka.

Luminosity vs Tainted Minds // 21:30 // 3u
Över 3.5 kartor till 1,50 hos bet365.

Motivering: Kollade först på Tainted Minds +2.5 till 1,40 men att ö3.5 maps som betyder typ samma sak är 10 punkter högre så får det bli den. Tainted Minds slog igår mot alla odds OpTic 3-2 och tog hem sin första seger i divisionen. Man snodde även karta mot Rise Nation och har verkligen hittat lite momentum och självsäkerhet i laget. Sen spelar man också mot ett Luminosity som inte är i sin starkaste period just nu där man visade många svaga sidor. Räknar med att Luminosity vinner men inte med 3-0 och då är spelet inne.

Complexity vs UNILAD // 23:00 // 3u
+1.5 på Complexity till 1,80 hos bet365.

Motivering: Detta spel är riktigt fint speciellt med formen som Complexity har just nu. Man slog Rise Nation igår med 3-0 vilket det var 21 i odds på och det är ju helt galet. Tog även OpTic till ett game 5 igår och har visat att man e riktigt starka just nu. Nu ska man ta emot ett UNILAD som jag inte skulle ranka i samma nivå som Rise eller OpTic just nu och kan man sno flera kartor mot de två bästa lagen i världen så ska man kunna göra det mot UNILAD.
Tror även att Complexity vinner denna matchen men väljer att safea med +1.5 då det redan ger bra odds.

eUnited vs OpTic Gaming // 00:30 // 3u
+1.5 på eUnited till 1,80 hos bet365.

Motivering: eUnited mot OpTic kan man nästan kalla som ett derby då det alltid brukar vara jämt när dessa lag ställs emot varandra. Jag tror att eUnited kan vinna den här matchen men väljer även här att safea med +1.5 då det redan ger ett bra odds på 1,80. eUnited har visat form på senaste där man slog Rise Nation för 2 dagar sen efter att ha legat under 2-0 i kartor. Ett lag med väldigt stark mentalitet och aldrig ge upp förräns det är helt slut då man lyckats reverse sweepa lag flera gånger. Slog även UNILAD igår 3-1 hyffsat lugnt som har visat storform. Sen har vi OpTic som också haft sina svackor där man tappade 3-2 mot Tainted Minds som hade 0 vinster i divisionen innan OpTic förlorade mot dem igår. 

Nu kör vi, Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


2 Kommentarer

COD ONSDAG

juli 11th, 2018

UNILAD vs eUnited // 20:00 // 3u // 3u (2 SPEL)
UNILAD 1,90 hos bet365 samt 1,83 på att eUnited vinner karta 3.

Motivering: Riktigt starka just nu där man har en starkare Hardpoint och SnD just nu än vad eUnited har. Kan dock föreställa mig att UNILAD tappar CTF så därför väljer jag att slänga in eUnited karta 3 här till 1,83.

OpTic Gaming vs Tainted Minds // 21:30 // 3u
+2.5 på Tainted Minds hos bet365 till 1,83.

Motivering: Spelade riktigt bra igår och tog 2 kartor mot Rise. Verkar ha hittat lite form i laget och man skaka de bästa lagen speciellt när de kom top 8 på förra CWL eventet där man slog ut lag som EnVy osv.

Rise Nation vs Complexity // 23:00 // 3u
+2.5 på Complexity hos bet365 till 1,80.

Motivering: Kvällens bästa spel, förstår inte hur oddset kan vara så högt på ett Complexity som till och med kan vinna här efter gårdagens dåliga prestation från Rise.

Luminosity vs Mindfreak // 00:30 // 3u
-1.5 på Luminosity till 1,72 hos bet365

Motivering: Förlorade mot UNILAD igår 6-5 sista kartan mot ett oerhört starkt UNILAD och man måste börja vinna nu så matchen idag är väldigt viktig för Luminosity och man bör stänga detta 3-0 eller 3-1.

Complexity vs Optic Gaming // 02:00 // 3u
Över 3.5 maps till 1,61 hos bet365.

Motivering: Tror complexity kan sno en karta här och då är den bascially inne.

Lycka till !

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Call of Duty Tisdag

juli 10th, 2018

Complexity vs Tainted Minds // 20:00 // 3u
Complexity vinna karta 3 till 1,90 hos bet365. Plockade själv denna till 2,20 redan igår och ja man märker ju att jag var helt rätt ute när oddsen sänks.

Motivering: Visst, tainted minds bästa gamemode som de sett ut just nu är ju Capture the Flag vilket är 3e kartan. Dock så ska vi inte sticka under stolen att Complexity är stora favoriter att vinna denna match då dem står i 1,14 ML. Complexity är ett bättre lag och använder man sitt lagspel och enorma inviduella talang så ska man vinna denna karta bekvämt. Alldeles för högt odds på att de ska ta denna. (Borde stå i 1,50) så spelvärt alla dagar i veckan.

Luminosity vs UNILAD // 21:30 // 3u
UNILAD ML 2.00 hos bet365.

Motivering: Förra gången denna divisionen var igång så spelade UNILAD helvetes jävla bra och det har verkligen nått en helt sjukt bra form just nu. Luminosity har varit lite veliga där man haft väldigt stora svackor och minimala vinster men tror verkligen UNILAD kan straffa dem här för dem är starkare som ett lag. Blir dock en jämn match att se fram emot.

Rise Nation vs Tainted Minds // 23:00 // 3u
-2.5 på Rise till 1,90.

Motivering: Världens bästa lag mot divisionens sämsta lag, ska stänga denna match enkelt 3-0 punkt.

Mindfreak vs OpTic Gaming // 00:30 // 3u
+2.5 på Mindfreak till 1,80.

Motivering: Otroligt underskattat lag och kan definitvt skrälla en karta här mot ett OpTic som kan slappna av vid ledning.

eUnited vs Rise Nation // 02:00 // 3u
+1.5 på eUnited här till 2,62 tycker jag är ett spelvärt odds.

Motivering: Rise Nation är favoriter såklart men man ska inte underskatta eUnited som definitivt kan vinna denna match. Clayster är absolut sugen på revansch efter tjafset/bråket med Rise spelaren Loony efter förra matchen de spelade då Rise vann. Jag tror på skräll idag och att matchen avgörs på sista kartan men det spelar ingen roll om Rise vinner 3-2 för spelet är redan inne då!

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

ESL COLOGNE FINAL

juli 8th, 2018

Natus Vincere vs BIG best of 5 // 16:00 // 3u
-1.5 NaVi till 1,72

NaVi att vinna 3-1 till 3,20 är värt att testa också och där lägger jag 1 unit.
BIG har haft sin incredible run nu och verkligen mot alla förväntningar tagit sig till final. Dock tror jag att det är här det tar slut och s1mple will make it s1mple.

Lycka till, kommer bli en spännande final!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

COD FREDAG

juli 6th, 2018

Gårdagen slutade +0.45 units men runt +4 units om man ryggade min dubbel som jag skrev ut på twitter. Helt okej gårdag men idag blir det nya tag.

Splyce vs Red Reserve // 21:30 // 3u // Bet365
Splyce att vinna till 2,75 även Splyce +1.5 till 2.10 är väldigt högt i mina ögon. 3 units på båda.

Motivering: Red Reserve är redan spikade för playoffs medan Splyce inte direkt har något att spela för heller så jag tror detta kommer vara en match om pride. Jag tror att Splyce saknar att vara nummer 1 i EU och vill visa att man faktist kan slå Red Reserve. Samt att Joshh, tidigare Red Reserve spelaren vill ha revenge på sitt gamla lag han blev petad ur. Tror Splyce kommer vara riktigt hungriga ikväll och tar detta speciellt när Red Reserve slarvat jävligt mkt på senaste. T.ex. att Red tappade fler kartor igår mot Envy än vad ligans sämsta lag Epsilon gjorde visar en del.
——-
Evil Geniuses vs EnVyUs // 23:00 // 3u // 5u // Coolbet
-1.5 på Evil Geniuses här till 2,38 hos Coolbet. Sätter även ett maxspel på att Evil Geniuses vinner denna match till 1,61 – 5 units.

Motivering: EnVyUs som igår slarvade bort sin playoffs chans när man förlorade mot ligans sämsta lag Epsilon är helt nere just nu och väldigt besvikna på sig själva ställs allså mot Evil Geniuses idag som har ALLT att spela för då matchen idag är en MUST WIN GAME för att ha chans till playoffs. Det kommer göra allt för att vinna denna match och därför lägger jag detta spel.
——-
Team Kaliber vs FaZe // 00:00 // 3u // Bet365
2,20 på FaZe är plockat här.

Motivering: Som ni har sett har jag tvekat på FaZe mycket det senaste dagarna då man hade en enorm svacka och svårt att vinna matcher. Detta är alltså laget som vann Stage 2 playoffs och då hade man en riktigt bra form. Jag kollade såklart på FaZe matcher igår och såg att man börjar känna igen dem igen då man vunnit 6 kartor på rad utan att förlora en enda. FaZe måste även vinna denna för att ha chans till playoffs och tror det är hungriga och väldigt självsäkra nu efter att hittat formen igen.
——-

Lycka till.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Uppdaterat inlägg på Call of Duty idag

juli 5th, 2018

Bet365 har släppt marknad nu och det var fan på tiden.
– Föredrar Bet365 över Coolbet pga lättare sida och snabbare uttag medan Coolbet erbjuder live och skulle jag spela på Coolbet är det endast livespel så det pre spel jag lägger här under är från bet365.

Red Reserve vs EnVyUs // 20:00 // 3u
-1.5 på Red Reserve till 1,83 är plockat.

Motivering: Oj vad ska man börja med Red Reserve, dem har chokat så jävla mycket i mina tidigare reks där man alltid tar en 2-0 ledning men somehow släpper till 2-2 för att man har en sämre CTF.
Red Reserve är ligans bästa lag på Hardpoint så vinner man Hardpoint samt SnD så är det okej att tappa CTFn för att karta 4 är Hardpoint och då bör matchen sluta 3-1.

Team Kaliber vs Evil Geniuses // 23:00 // 3u
-1.5 på Team Kaliber till 2,20 är plockat.

Motivering: Kaliber har en väldigt bra form just nu där man i Tisdags vann mot Red Reserve som just nu är ligans bästa lag samt att man vann 3-0 mot EnVyUs och har verkligen hittat sin form.
Samtidigt har Evil Geniuses kanske sin sämsta form nu. Dem inledde divisionen mycket bra och har varit top4 lagen i divisionen men har förlorat några matcher nu på rad och sett enormt svaga ut och det är därför jag tror att Team Kaliber kommer vinna 3-0 eller 3-1 ikväll.

FaZe vs Echo Fox // 02:00 // 3u
Echo Fox att vinna till 1,66.

Motivering: Echo Fox har jag haft i tidigare inlägg på senaste och dem har alltid gått in så jag slutar inte tvivla på dem här. Man har en sjuk form just nu och FaZe haft en dålig, dock så vann FaZe sin senaste match 3-0 mot Evil Geniuses som även dom har den sämsta formen på länge, dock så var matchen riktigt jämn trots en 3-0. Ett lag med en riktigt bra form som fightar om nummer 1 placeringen inför playoffs bör sänka FaZe här.

Lycka till.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

COD TORSDAG

juli 4th, 2018

Egentligen skulle dag 2 spelas idag men det blr framskjutet till imorgon och på fredag pga av att det är nationaldagen i USA.
Plockar lite spel inför imorgon redan nu.

Marknaden e just nu lite knasig på Coolbet men kommer att komma upp om några timmar kanske. Annars imorgon senast!
Spelen har försvunnit från marknaden eftersom dem e schemalagda idag men allt har blivit uppskjutet 1 dag pga nationaldagen så håll utkik så kommer dem upp imorgon.
Skriver ett uppdaterat inlägg imorgon om något ändras osv så det blir lite mer klartecken.

Red Reserve vs EnVyUs // 20:00 // 3u
Red -1.5 vs EnVyUs till 1,90 hos Coolbet.

Team Kaliber vs Evil Geniuses // 23:00 // 3u
Kaliber -1.5 vs EG 2,20 plockas hos Coolbet.

FaZe vs Echo Fox // 02:00 // 5u
Echo Fox 1,67 hos Coolbet.

PLOCKA INTE SPEL SOM E SCHEMALAGDA IDAG FÖR DET KOMMER BLI PUSH PÅ DEM DÅ INGET SPELAS IDAG =)

Lycka till

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

COD TISDAG (ODDSKAP)

juli 3rd, 2018

taggade på Sverige-Schweiz idag? 

Endast idag hos Coolbet!

Denna tisdag kör Coolbet ett specialerbjudande för nya spelare på Sveriges match.

– Vid din första insättning får du 100% bonus OCH dessutom är ditt första spel, upp till 500kr, helt riskfritt.
– Det enda du ska till att göra är att lägga ditt första spel (min odds: 1,50) på just Sverige-Schweiz så får du, vid förlust, tillbaka hela summan utan omsättningskrav!

Skapa konto hos Coolbet här och ta del av erbjudandet


Echo Fox vs Splyce // Spelstopp: 20:00 // 5u
Echo Fox 1,66 hos bet365. Playoffs hoppet är borta för Splyce och dem är väldigt nere just nu när man kollat på deras tweets osv och sen har vi Echo Fox som har visat sjuk form senaste matcherna där man vunnit senaste 5 matcherna och kämpar fortfarande för en bra seed inför playoffs. Väldigt starkt lag och här skulle jag rekommendera att man kör maxspel.

EnVyUs vs Kaliber // Spelstopp: 21:30 // 3u
Kaliber 2.00 hos bet365 är ett riktigt bra odds och kanske marknadens största kap just nu då EnVy inte alls visat form då man förlorade mot Splyce och även Echo Fox. Jag tycvker att oddset på Kaliber här bör stå i 1,50 och då måste man bara plocka denna.

Red Reserve vs Epsilon // Spelstopp: 23:00 // 3u
Avvaktar handikappsmarknad.

(ÄNDRAD) Evil Geniuses vs FaZe // Spelstopp: 00:30 // 3u
1,57 på EG har jag bytt till eftersom oddset ökat på dem. Samma insats osv.

Red Reserve vs Kaliber // Spelstopp: 02:00 // 3u
Red Reserve 1,53 hos bet365

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

VM & CS SPEL

juli 2nd, 2018

Belgien vs Japan
Kevin De Bruyne – Över 66.5 passningar till 2,50 är plockat hos bet365.
Lukaku ö2.5 skott på mål till 3,00 är plockat hos bet365.

ESL One Cologne Champions
Astralis 2,25 plockat hos bet365. Världens bästa lag just nu och inget kan stoppa dem känns det som.

Lycka till

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.