Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NIP – AVANGAR

oktober 23rd, 2018

Lite kluven inför detta mötet. Kan förstå att NIP anses vara favoriter sett till vad för lag det faktiskt är men också för erfarenheten laget besitter och faktumet att de oftast presterar mycket bättre på offline event. Däremot, kan jag inte alls förstå hur pass stora favoriter man är om man tittar på formen och map poolen mellan dessa två lagen.

På ena sidan har vi NIP som har haft det oerhört jobbigt online de senaste veckorna där de radat upp både förluster – och stora förluster, mot alla möjliga lag. Samtidigt, har man lyckats vinna mot en del lag man kanske inte alls borde vunnit emot från början. Generell sett så ser laget oerhört trött ut och inte alls sugen på att vilja vinna någonstans vilket gör en smått rädd för vad som faktiskt skall komma. Något som är väldigt sant är att man har väldiga problem med att spela en normal match och att överhuvudtaget köra en tight match. Det är antingen storförlust eller en någorlunda vinst som står på bordet, ingenting annat. Tittar man sedan på map poolen som NIP har så är den oerhört dåligt för att vara ett topplag. Bästa kartan skrivs till Dust2 där man har vinster på spelade matcher. Därefter har man Overpass med vinster på 12 matcher och som är en karta man trivs på, på LAN. Sist, men inte minst, så har man Train, en karta man presterat bra på de senaste veckorna online och som man förväntar sig att de ska fortsätta prestera på även offline, där man har 10 vinster på 18 matcher. Därefter är det inget mer. Förstår ni problemet?

På andra sidan har vi AVANGAR som med sin nya och fullbordade lineup med fitch, krizzen, jame, buster och qikert sitter på obehagliga 47 vinster på 56 spelade matcher tillsammans. Det är fan läskigt bara att skriva det. Laget har en oerhört bra form med fem raka vinster över lag som Kinguin, Imperial och 3DMAX för att nämna några och man har även en oerhört galen map pool i skrivande stund. Laget håller sig borta från Nuke, med all rätt, och den kartan man verkar ha lite problem med, som man egentligen alltid haft, är Inferno där man endast har 3-2 och en 60% win rate. Det är alltså deras sämsta karta.

Därefter har AVANGAR följande statistik på nästkommande kartor:

1. Dust2 11-0 med 100% win rate
2. Cache 6-0 med 100% win rate
3. Mirage 14-2 med 87,5% win rate
4. Train 7-1 med 87,5% win rate
5. Overpass 6-1 85,7% win rate

Förklara nu för mig igen varför AVANGAR ska ha nära 2.70 gånger degen mot ett NIP som inte alls presterar för tillfället.

 

Speltips: AVANGAR ML

Liga: EPICENTER

Bolag: BET365

Units: 4/5

Odds: 2.62

Spelstopp: ONSDAG 24 Oktober 11:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här