Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NIP – MIBR

september 27th, 2018

Blast Pro Series kickar igång imorgon och vi dyker rätt in i smeten!

 

MIBR kommer från ett någorlunda bra event på Majorn. Vill tycka att de skulle stått upp bättre i semifinalen mot NaVi men det höll sig inte hela vägen och man förlorade 2-0. Laget slog även ut NIP i gruppspelet efter att ha hamnat 2-2 och vann den matchen med 2-1. Intressant i den matchen är att Mirage även spelades då, denna gången till NIP's favör när man vann med 16-10. Överlag spelade MIBR bra men det syns fortfarande att klicket mellan spelarna och kommunikationen är bristande. I positiv anda så är detta något som starkt jobbas med och som bara blir bättre. Mirage, som är kartan mellan lagen imorgon, är en karta MIBR generellt sett är väldigt bra på och har varit en map som gamla SK var oerhört dominanta på och även de två spelarna från Cloud9 hade Mirage som sin bästa karta. Vill tro att man försöker få en stabilare map pool och att Mirage ska inkluderas i denne. Tittar man historiskt så är faktiskt Mirage en karta som MIBR ska kunna visa bättre skicklighet på och det är något som förmodligen trillar in ganska omgående så fort man spelar kartan fler gånger. Att den är med i poolen och att det blev denna kartan mot NIP imorgon tyder bara på en sak – de vill spela den.

NIP gjorde även dom en ganska bra Major, även om man nu åkte i 2-2 matchen mot MIBR med 2-1. Såg faktiskt rätt bra ut laget och stjärnor som GT och f0rest steppade faktiskt upp, tro det eller ej. Mirage har också blivit en karta som laget börjat kunna spela nu vilket är förvånande sett till hur värdelösa de varit på den historiskt sett, iallafall de senaste 1-2 åren. Smått skrämmande att laget nu börjat prestera på denna kartan och vad som komma skall ska bli intressant att se. Än en gång måste man påpeka att detta NIP dalar upp och ner och inte riktigt ser helt hundra ut på vad de ens gör i matchsituationerna. Går även rykten om att laget än en gång ska shuffla och det ska bli intressant att se vad som händer. Fokuset ligger givetvis på att börja vinna igen och Blast Pro Series är inget undantag. Tvekar dock inte på att där ligger hjärnspöken ifrån missade Major chansen och deras obehagligt dåliga form som skärrat laget i över ett år snart. Kan bli en tuff turnering helt enkelt.

 

Mirage är kartan imorgon. En karta MIBR är starkare på i grunden och en karta MIBR faktiskt ska kunna ta av ett NIP som inte riktigt är helt hemma mentalt. Båda lagen presterar någorlunda bra och båda lagen har sina problem. I slutet bör det ändå gå till MIBR's fördel och att de vinner med minst 3 rundor ser jag inte som helt omöjligt.

 

Speltips: MIBR -2.5

Liga: Blast Pro Series

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 1.99

Spelstopp: FREDAG 28 SEPTEMBER 19:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här