Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Norrie löser biffen igen?

januari 9th, 2019

Trevlig natt med 3/3. Vi tuggar vidare mot  Australien Open nästa vecka. Lottning imorgon! 

ATP Auckland 
Fritz – Norrie 
Norrie har vunnit två gånger åt oss denna vecka, blir det en tredje? Fritz lyckades alltså slå Isner i natt. Att slå Isner kan dock vem som helst göra, typ. Två tiebreaks som kan gå åt båda hållen. Inte speciellt mycket spel från baslinjen med långa bolldueller. Helt annat match kommer det bli för Fritz mot Norrie. Han har inte visat speciellt mycket i spelet som ska göra honom favorit här, enligt mig. Norrie är klart stailare. Absolut, Fritz sitter på en hel del potential, men nej. Detta köper jag inte riktigt. 
Spel: Norrie 2.10, bethard. 

Pablo Carreno Busta – Struff 
Den matchotränade PCB mot Struff. Det är väl det enda som gör att oddsen sitter som de gör. Struff är väl ungefär på den här nivån. Han har otroligt svårt att ta sig förbi kvartsfinaler i ATP turneringar. PCB är klart mer etablerad. Det som oroar är som sagt att PCB inte spelat match i år. Vann efter två games mot Ferrer senast. Jag tycker dock att matchen ska vara even och väljer att tro på PCB grundkapacitet här. 
Spel: PCB 2.15, bethard. 

Flatinsats jobbas som vanligt! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här