Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NRG att vinna Americas Minor

juli 6th, 2018

BIG vann tillslut med 2-1 i kartor efter att han haft problem med att stänga matchen mot Renegades. Hade stor ledning på båda kartorna och lyckades nära nog förlora båda två innan de tillslut tog en av dom och fick chansen på karta tre. Hade även där en rätt okej ledning innan man började tappa men som tur var så återhämtade man sig tillräckligt fort och tog matchen till övertid där man tillslut kunde vinna efter en fin clutch av smooya. Slutet gott allting gott!

Imorgon börjar Americas Minor. Endast två platser ges ut där dessa två får en chans att leverera på nästkommande kval som leder lagen till den största turneringen i CSGO kallad Majorn. Med andra ord gäller allt och lite till i just denna turneringen. Matcherna spelas i London vilket innebär att alla matcher spelas på LAN och detta är för att göra det så lika som möjligt så att bästa lag faktiskt vinner.

 

Favoriten i detta kvalet är givetvis NRG med sin otroligt talangfulla och sanslöst duktiga lineup. Spelare som Brehze, daps, cerq, fugly och nathe är alla hästlänger bättre både individuellt och som lag jämfört med alla andra deltagare. NRG är laget som vuxit något så otroligt det senaste året i just NA. Från att inte ha varit speciellt bra till att vara superbra säger en del om hur stor resa de gått. Mycket snackades om att laget var ett onlinelag efter att ha misslyckats fatalt på sina två första events men lyckades efter det samla ihop oerhört mycket kraft och kyla som tog dom till nya höjder. De har på allvar bevisat att de faktiskt är ett lag att räkna med och att de är ett lag som alla lag därute borde akta sig för att underskatta.

Till detta event kommer dom som favoriter, med all rätt. De själva vet också om det. Risken finns så att säga att de underskattar de andra lagen och på så sätt slänger bort denna otroliga chansen på storhet. Det bästa är ändå att de är fullt medvetna om vad en vinst i detta kvalet gör för både laget och individerna och med andra ord så vet de om att de inte har råd att göra några misstag. All press ligger på NRG men samtidigt så vet de om att de kan slå exakt alla lag här utan problem, vilken dag som helst. Det finns ingen underskattning från NRG's sida inför detta eventet då de vet om att detta eventet är det viktigaste och mest betydelsefulla i deras karriär. Här gäller allt eller inget och inget annat.

Lagen som deltar, som absolut kan utmana, är lag som complexity, Rogue, eUnited och NTC men om det är något alla dessa lag vet, och NRG vet, så är det att ingen av dom har en chans mot ett NRG som är i form och förberedelse. Ett event som detta är NRG's att vinna och inget annat, vilket alla lagen redan vet om. Med andra ord så kämpar alla de andra lagen för andraplatsen eftersom de redan vet att förstaplatsen är NRG's. Med den mentaliteten blir det rätt svårt att vinna vilket gör det hela enklare för NRG. Lägg därtill att detta är just LAN. Laget med mest erfarenhet från LAN, laget med mest erfarenhet av att spela på stora arenor och stora turneringar och laget med mest erfarenhet av att möta ordentligt motståndär NRG. Inget av de andra lagen. NRG har en enorm fördel inför detta eventet och de är medvetna om detta själva.

NRG kommer in till detta eventet otroligt förberedda på att kamma hem vinsten. En biljett till nästa kval som potentiellt tar dom till den största turneringen i hela CSGO och i alla individers karriärer, samt en nätt summa på $30.000, det är vad NRG är ute efter. Det finns inget annat mål i sikte och det finns ingenting annat än en flygbiljett hem med dessa två vinsterna i bagaget.

Det ska mycket till för att NRG ska tappa denna möjligheten.

Speltips: NRG att vinna Americas Minor

Liga: Americas Minor

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 3.00 (Finns hos Betway och Betsson till 2.50 – spelbar till 2.00)

Spelstopp: LÖRDAG 7 Juli 09:00

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.