Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NRG – EUNITED

oktober 22nd, 2018

NRG är lite från och till i nuläget vilket gör laget ganska oorganiserat och svårberäknat. En map de trivs på, och som de alltid trivs på, är dock Overpass. Märktes senast mot eUnited när de vann med 16-8NRG's bästa karta är faktiskt Overpass där man spelat kartan hela 37 gånger samtidigt som man lyckats vinna 30 utav dessa. Eunited's bästa karta är faktiskt också Overpass där laget spelat in 20 vinster på 29 försök. Det märktes dock rätt stor skillnad mellan dessa lagen för fem dagar sedan när de hade sin battle på båda lagens bästa karta och NRG visade återigen varför man är ett av de hetaste namnen inom CSGO.

I nattens match lär det inte bli mycket till skillnad vill jag tro. NRG behöver vinster och det är fort. Laget sitter på fyra raka förluster vilket är allt annat än godkänt för ett så pass bra lag som detta faktiskt är. Räknar med att de vill studsa tillbaka ikväll i nattens möte mot eUnited över två kartor. Min tanke är åtminstone att de vinner Overpass med max 16-12.

 

Speltips: NRG -3.5 (16-12) Match 1 / Map 1 

Liga: ECS NA

Bolag: BETWAY

Units: 3/5

Odds: 1.85

Spelstopp: MÅNDAG NATT/TISDAG 23 Oktober 02:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här