Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NRG – North

oktober 12th, 2018

Ska inte babbla för mycket pga att fingrarna blöder.

NRG tycker jag helt klart bör vara favoriten i kvällens möte. Visserligen är de väl så nära favorit som man kan bli och det märks att bolagen har problem med att skaffa fram en favorit i detta mötet. Lika svårt är det inte i mina ögon då jag ser en klar skillnad på lagen i denna matchen. Spelarmässigt har båda lagen bra material men skillnaden mellan dessa två bör komma ner till spelstilen och vad de båda ledarna i lagen, samt laget generellt, kan göra i taktisk väg. NRG, som många vet, hade en sjuk run i början på 2018 där de vann allt som gick att vinna online, mer eller mindre, och tog sig till en del turneringar. Resultaten var inte lika givande där även om man som lag blev väldigt mycket bättre allt eftersom. Dessvärre sjönk prestationerna lite grann efter spelaruppehållet vilket också ledde till att man misslyckades med att kvala sig till Majorn, vilket nog var det största misslyckandet för detta laget. Men laget gav heller inte upp där utan fortsätter numera att återta sin starka position man hade förut och ser faktiskt väldigt bra ut igen. Gick 3-0 i denna turneringen, tillsammans med ENCE och städade mer eller mindre av alla lagen, förutom Vega Squadron som man dessvärre underskattade.

North är givetvis inte dåliga men det kommer krävas ännu mer än vad det krävs förut när man nu möter ett så taktiskt och fokuserat NRG som dessutom skjuter hejvilt. NRG är riktigt farliga och passar sig inte North så kommer det inte bli lätt. Materialet har man, men frågan är om ledaregenskaperna kommer saknas för mycket nu när MSL är borta. Man har haft rätt mycket flyt med sig i ett par matcher nu och formen i sig är god även om man mött vissa lag som absolut inte nått upp till den nivån de kan spela på.

Vill helt enkelt tro att NRG ska ha mer att säga till om i denna matchen. Man bör vara favoriten och när man då bör vara det och inte är det oddsmässigt så är det ju ett måste att spela på det, iallafall ännu mer än från början.

 

Speltips: NRG ML

Liga: Starladder/Starseries

Bolag: 1XBET

Units: 3/5

Odds: 1.915 (Finns till 1.993 i skrivande stund hos PINNACLE)

Spelstopp: FREDAG 12 Oktober 19:30 CET (så runt 21:00)

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här