Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NRG – Rogue

oktober 20th, 2018

Rogue är det laget jag har så himla mycket förväntingar på men som inte alls lever upp till nån av dom. De har en bra lina och har endast tappat en spelare, vid namn cadiaN, men också ersatt honom med en minst lika bra spelare samt en spelare som faktiskt kan bära den gröna bössan på samma sätt. Ändå, spelar laget som att de aldrig någonsin spelat ihop. Frustrationen som uppstår kring detta drabbar inte bara mig och fansen men även spelarna. I skrivande stund sitter laget på 8 raka förluster, mot lag som Liquid, NRG, Ghost och eUnited. Den sistnämnda, som är ett lag man absolut ska kunna spela minst lika mot, men som man inte lyckas göra något av. Det råder helt enkelt omständigheter i detta laget beyond vad vi själva kan veta och det är svårt att sätta fingret på vad det är som pågår. Det är iallafall ombyggnation i laget, där krystaL's nya spelstil ska implementeras men som inte alls har gett någon större effekt i laget. Självförtroendet ser alldeles för långt borta ut och nivån både spelarna och laget, mentalt och fysiskt, är helt och hållet som bortblåst.

Dagens karta är Nuke. Igår spelade man Nuke, en karta Rogue kunnat lira förut och som passar laget ganska bra, och än en gång fick man stryk, denna gången med ännu större siffror, hela 16-1 mot eUnited. Innan dess mötte man Ghost​ och fick även där stryk, dock med mindre siffror där slutresultatet skrevs till 16-5 till Ghost. Innan dess, lyckades man också möta NRG på exakt samma karta, och denna gången spelade man något bättre men föll totalt på T-sidan och åkte än en gång när slutresultatet slogs fast till 16-9. Självförtroendet på denna kartan, allmänt för laget och bland spelarna, är så långt ifrån bra som man kan komma. Det är smått skrämmande att se vart laget är på väg och mitt i all denna röra så bestämde man sig för att leta efter en ny coach och skicka coachen till en mer analytisk position för laget.

Det ser väldigt mörkt ut i detta Rogue och det är svårt att sia om hur det kommer gå framöver. I skrivande stund, är laget dock väldigt formsvaga. 

NRG behöver vi egentligen inte prata för mycket om. Borde prestera bättre än vad de gjort och gör de senaste veckorna men spelar alltjämt tillräckligt bra och intressant för att kunna litas på emellanåt. Idag, på en karta som Nuke, vill jag känna mig vid att laget ska kunna trycka dit ett mindre formstarkt Rogue utan större problem. Det har gjorts förr och det kan definitivt göras igen. Senaste matchen på samma karta var lite huller om buller men man lyckades stänga kartan efter ett par fina rundor på CT-sidan. Hade det inte varit för vice Rogue så hade resultatet varit ännu större egentligen. Idag blir det nog inte lika lätt för Rogue, speciellt inte om man kollar till statistiken i ligan och ser att NRG behöver börja vinna lite matcher för att hänga med i Top-4 sett till att man ligger under slutspelsträcket efter spelade matcher där man inkasserat 4 vinster.

Rätt säker på att Rogue vill rätta till detta och samtidigt ser bra möjlighet till samtliga poäng ikväll. Nuke är första kartan följt av Inferno som pickats av Rogue. Båda kartorna ska gå till NRG's favör men jag riktar enbart in mig på första kartan i denna matchupen. Att vi får ett så pass fint handikapp på att NRG vinner Nuke förstår jag inte. NRG är hästlängder bättre än Rogue som lag och betydligt bättre på Nuke än vad Rogue någonsin kommer bli. 16 vinster på 21 matcher med en win rate på hela 76,2% säger väl en del. 

Tror verkligen inte Rogue kommer över 11 rundor i detta mötet.

 

Speltips: NRG -4.5 Match 1 / Karta 1 (16-11 vinst max)

Liga: ECS NA

Bolag: COOLBET

Units: 5/5

Odds: 1.90

Spelstopp: FREDAG NATT/LÖRDAG 21 Oktober 00:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här