Ny esportsrekare med fokus på Call of Duty – Speltips dag 1 | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Ny esportsrekare med fokus på Call of Duty – Speltips dag 1

januari 14th, 2018

Hejsan!

Niclas heter jag och är 24 år gammal. Tidigare professionell Call of Duty spelare där jag gick under namnet NikzeN. Jag har deltagit i många tävlingar och spelat mot de absolut bästa spelarna världen har att erbjuda.

Jag har nu lagt det seriösa spelandet åt sidan och nu skulle jag isåfall bara spela på skoj i turneringar o annat men själva spelandet varje dag 6-8h har jag lagt helt på hyllan.

Nu tänkte jag börja reka i esport istället med största fokus på Call of Duty men även i League of Legends också där jag har bra koll därmed då jag spelat mycket där också och följt EU LCS/NA LCS osv.

Här kommer ni hitta mina framtida spel osv.

På återseende /NikzeN

 

Första speltips – CWL – New Orleans

Optic Gaming vs Red Reserve:

Red Reserve att vinna (10,00 på bet365)

Motivering: Jag tror det finns en bra chans att Red Reserve tar denna match och när jag kollar oddsen så är det alldeles för högt för att låta bli. Spelarna som finns i Red Reserve har slagit Optic i turneringar förut och jag tycker denna är helt klart värd 1 unit så jag kommer att spela denna.

Självklart är Optic favoriter utan tvekan men i min åsikt är de här en match som kan gå hur som helst.

1/5 UNITS. Lycka till vid rygg.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.