Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Nya drottningen, Sabalenka!

oktober 2nd, 2018

Fantastisk start på veckan och en hel drös nya följare trillade in tack vara EHs tweet. Trevligt och välkomna! 

WTA Beijing 
Sabalenka – Muguruza –> Sabalenka 1.87, pinnen. Sabalenka var nere och vände under 1.80 men när hon nu stigit igen så kliver vi in. Muguruza har inte imponerat alls i år. Blandar och ger väldigt mycket i matcher. Sabalenka har gått bra ett tag nu. Vann titeln i lördags. Det betyder att hon är i fin form. Det är tre dagar sedan vilket gör att jag inte oroar mig lika mycket för trötthet. Hon är ju ung, klart hon orkar! 

Gavrilova – Cibulkova –> Cibulkova 1.75, pinnen. Två väldigt liknande spelare. Cibulkova är den säkrare av de två, och vad ska då Gavrilova hota med? Har svårt att komma på något. 

ATP Tokyo
Wawrinka – Fritz –> Wawrinka 1.50, pinnen. Klasskillnad. Wawrinka är tillbaka i, inte helt i gammalt gott slag men en klart bra nivå. Betydligt högre nivå än vad Fritz någonsin varit på. Stan ska helt enkelt vara klart bättre här. 

Flatinsats 5U på alla lir. 

Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här