Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Nya säsongsspel NHL säsong 18/19

september 11th, 2018

Hejsan. NB här och hoppas ni är taggade på nya säsongen. Det är jag!

Jag har nu hittat lite nya säsongsspel. Som ni kanske vet så driver jag http://nhlblog.nhlbettingblog.se/ där jag skriver analyser om varje lag inför den kommande säsongen. Har nu, efter att gått igenom tre lag väldigt noga, hittat två nya spel som jag finner värde i.

Dessutom har betsson släppt lite nya spelarspecialer och jag har hittat ett väldigt intressant spel här!

Vi börjar med spelarspecial-spelet:

T. Hall Ö77,5 poäng 1,92 (5 units)

Detta spelet känns riktigt bra. Hall hade en magisk säsong bakom sig och jag tror varken han eller Devils kommer göra mycket sämre ifrån sig denna säsong. Linan ska upp mot 90. Vågar inte mer än fem units här dock och det är enbart pga att det är ett spel baserat på en spelare. En längre skada = försvårar spelet det rejält.

Vidare till lag-spelen:

Minnesota Wild h2h (vs Colorado) 1,70 (4 units)

Efter att jag har gått igenom Minnesota (här) och Colorado (här) så finns det ingen anledning att inte spela enligt mig. Jag tror verkligen inte Colorado kommer ha det lika lätt denna säsong då man inte förbättrat laget alls. Minnesota är riktigt bra och har varit i några år nu. Ni kan läsa mer om mina tankar om lagen på länkarna.

Columbus Blue Jackets h2h (vs Colorado)

-_- -_-

Hade tänkt även lägga denna efter att ha gått igenom Columbus (här) och Colorado (här) men tyvärr nedkört i skiten över dagen… Kollade imorse och då fanns det värde. Vet inte om min tweet fick någon följare att förstå vilket spel det var jag snackade om och därav spela ned oddset.. En sak är i alla fall säkert: oddset är nedkört efter tweeten och hade varit samma i ca en månad innan den.. Surt oavsett hur det skedde och grattis till den som lyckades lägga!

New York Islanders U82,5 poäng 1,86 (3 units)

Montreal Canadiens U79,5 1,86 (3 units)

Båda dessa spelen gillas starkt! Tror båda kommer få en tuffare säsong och Islanders skrapade ihop 80 poäng förra året medans Montreal skrapade ihop 71 poäng förra året.

Andra spel som kan funka här men som jag inte rör är:

Chicago Blackhawks U84,5
Edmonton Oilers U90,5
Colorado Avalanche U89,5
Washington Capitals Ö98,5

Samtliga spel är lagda hos Betsson!

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här