Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Officiella VM-inlägget med ALLA spel

juni 16th, 2018

VM-FEST! Speltips, poddar och videospeltips varje dag inför alla matcher under hela VM hos Spelbloggare.se.

Klicka här för att se allt inför dagens matcher!


VM är äntligen här och jag liksom alla andra är så jävla taggad! fyra år har man väntat men nu äntligen. Har vi någon läsare som tagit sig till Ryssland? Förväntnngarna på Sverige måste jag erkänna var väldigt låga men har på sista veckan ökat. Vet inte riktigt varför men tror hårt att vi kan ta oss vidare från gruppen nu. Vinst mot Koreanerna, lika mot Mexiko och Förlust mot tyskarna. Vidare på måskillnad över Mexiko. Tyvärr lutar de väl mot att det blir Brassarna i åttondelen men inget är omöjligt! 

Har även höga förväntningar på min egna betting, som tidigare år har jag plusat rejält på landslagsbett. Förra mästerskapet EM 2016 slutade +12 u. Förväntar mig mer iår. Långtidsspelen jag rekat ut är jag riktigt nöjd över. Droppar de tidigare spelen nedanför ihop med de nya spelen! Kör hårt nu och lycka till med era egna spel!

Långtidsspel

Grupp C: Frankrike, Peru, Danmark och Australien

En grupp som enligt mig är tuffare än vad den ser ut, ser både Peru och Danmark som lite underskattade. Blir en tuff kamp om andraplatsen här bakom Frankrike såklart. Australien däremot, Solklar jumbo. Blev förvånad på de höga oddset. Kör!

Australien att hamna sist i grupp C: Ja till 1,85 med 4 u

 

Grupp D: Argentina, Kroatien, Nigeria och Island

Även här en mycket tuff grupp. Första platsen står väl på förhand mest mellan Argentina och Kroatien och andraplatsen mest mellan Kroatien och Nigeria även om Island absolut har en chans. Kroatien med ett enormt bra lag som underpresterade senast i EM och även i Kvalet nu måste vara taggade på revanch. Mellan Island och Nigeria är det tight om sistaplatsen men håller Nigeria till något favorit då jag tycker Island är något överskattade pga senaste åren som varit lysande. Med det goa oddset så ser jag absolut värde.

Island att hamna sist i grupp D till 2,40 med 3 u

 

Dubbel:

Grupp A: Ryssland, Uruguay, Egypten och Saudarabien. Inget snack om saken vilken nation som är klart svagast.

Saudarabien att hamna sist i sin grupp till 1,40

Förlåt. Men fem mål, nej. Om jag inte minnst helt fel nu så gjorde sverige inte ett ända mål senast i EM? Dock fick man ett självmål av Irland? Har absolut ingen betydelse nu men fem mål är fem mål, trodde verkligen på 3,5 lina. Motstånd som Tyskland och Mexiko. Kör!

Sverige under 4,5 mål i turneringen till 1,55

Toalt: 2,17 med 4 u

 

Kroatien över 4,5 mål i turneringen till 2,20 med 3 u

 

Antal mål gjorda av spelare under turneringen:

Aguero över 1,5 mål till 1,60 med 3 u

Mandzukic över 1,5 mål till 2,20 med 2 u

Mbappe under 2,5 mål till 1,95 med 3 u

Dubbel:

Marcus Berg under 1,5 mål till 1,45 

Giroud under 2,5 mål till 1,47

Totalt: 2,13 med 4 u

 

Två all in singlar

Brasilien ser jag som en av de stora favoriterna till guldet (ofan specielt). Man kommer minst MINST till kvarten, då spelar man 5 matcher. Ska man klara linan på 8,5 mål så krävs 1,8 mål per match. Förväntar mig att brassarna speinger in 3 mål i någon gruppspelsmatch med den offensiven man har. Tror förövrigt att man tar sig även till semi och då ska inte över 8 mål vara något problem. 

Brasilien över 8,5 mål 1,60 med 5 u

Detta spelet är inget snack, det ska in. VM är visserligen VM där skrällar sker lätt, kolla på Spanien förra VM, man kommer till VM efter 2 EM guld och 1 VM guld och åker ut i gruppen med i stort sett samma lag. Tycker de tre lagen, Brasilien, Tyskland och Frankrike dock har för starka lag och lite för enkla grupper för att slarva bort förstaplatserna. Betsson erbjuder 2,25 och det ser jag som spelvärt alla dagar i veckan.

Brasilien, Tyskland och Frankrike att vinna sina grupper 2,25 med 5 u

 

Saud Arabien under 2,0 poäng i gruppen till 1,57 med 4 u

 

Matchspel från tidigare

Mexiko – Sverige

Mexiko DNB till 1,83. tvivlar att detta odds är så högt matchstart. Ser Mexiko som de bättre laget och tyvärr vinner inte Sverige denna matchen. 5 unit som insats.

Tyskland – Mexiko

Tyskland över 1,5 mål till 1,67 med 2 u

Tyskland -1,0 asian 1,81 2 u

Nigeria – Island

Nigeria DNB 1,97 3 u

Nigeria över 1,5 mål 3,10 2 u

Kommer kolla oddset på Island under 1,0 mål här när Pinnen släpper de.

Tyskland – Sverige

Tyskland -1,0 asian 1,89 4 u

Tyskland över 1,5 mål 1,66 2 u

Island – Kroatien

Kroatien 1,90 3 u

England – Belgien

BTTS + över 2,5 mål 2,20 3 u

England över 1,5 mål 2,62 2 u (Något högt)

Marocko – Iran

Marocko DNB 1,61 med 4 u

 

Detta är spelen som lagts innan VM börjar. En del odds har droppat så kommentera eller skriv på twitter ifall ni undrar om de fortfarande finns värde. Mer spel kommer troligtvis varje dag under VM så håll ögonen öppna här och speciellt på twitter för lär löra en hel del livespel där! KÖR HÅRT U OCH LYCKA TILL MED ERA EGNA SPEL!!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här