Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Omgång 6 CL: Onsdag

december 6th, 2017

Gillar du att betta på NHL och framförallt fotboll? Då kan Betser vara något för dig. Betser är en relativt ny spelsida som oftast erbjuder väldigt bra linor, samt odds. Främst inom fotboll. Ta del av Betsers erbjudande med en bonus på 100% upp till 1000 kr.

Regga här


Härligt att jag hittat formen!! Vet inte hur många dagar jag plusat irad nu men ett par är det iallafall!! Precis som igår så är det en svår omgång då det är sista gruppspelsmatcherna. Kommer hålla ner insaterna lite. Lycka till!

Shakhtar – Man City

Ja jag vet att Shakhtar måste ta poäng för att gå vidare och ja jag vet att City kommer vila spelare men ändå. Shakthar kommer gå för hårt frammåt som eventuellt öppnar upp för spelskickliga City. Citys bänk är även den världsklass så ser en del höga odds som kan sitta här men sänker insaterna.

Man City DNB 2,09 med 3 u

Man City över 4,5 hörnor 1,89 med 3 u

Man Cty flest hörnor 2,45 med 1 u

City vinna och flest hörnor 7,25 1 u (ser att detta händer 1 på 7 absolut)

BTTS ja + ö2,5 mål 2,10 med 3 u

Feyenord – Napoli

Napoli måste vinna för att kunna ta sig vidare. Det är full fart frammåt. Raka 2an ger cirka 1,40 vilket är för lågt!! Vi kör därför min CL specialare 😉

Napoli vinna och flest hörnor till 1,65 med 4 u

Leipzig – Besiktas

Besiktas +1,5 asian 2,00 med 3 u

Porto – Monaco

Monaco +1,5 asian 1,94 med 3 u

Både Leipzig och Porto måste vinna för att gå vidare medans bortalagen redan är fastspikade på plats 1 & 4. Tror absolut att något av lagen vinner men att de båda vinner med 2 mål, nja. Otroligt högt odds på bortalagen så ser värde på +1,5 linorna här. räknar med att åtminstånde en av dem sitter!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Instacasino

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

10Bet