Omgång 6 CL: Onsdag | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Omgång 6 CL: Onsdag

december 6th, 2017

Gillar du att betta på NHL och framförallt fotboll? Då kan Betser vara något för dig. Betser är en relativt ny spelsida som oftast erbjuder väldigt bra linor, samt odds. Främst inom fotboll. Ta del av Betsers erbjudande med en bonus på 100% upp till 1000 kr.

Regga här


Härligt att jag hittat formen!! Vet inte hur många dagar jag plusat irad nu men ett par är det iallafall!! Precis som igår så är det en svår omgång då det är sista gruppspelsmatcherna. Kommer hålla ner insaterna lite. Lycka till!

Shakhtar – Man City

Ja jag vet att Shakhtar måste ta poäng för att gå vidare och ja jag vet att City kommer vila spelare men ändå. Shakthar kommer gå för hårt frammåt som eventuellt öppnar upp för spelskickliga City. Citys bänk är även den världsklass så ser en del höga odds som kan sitta här men sänker insaterna.

Man City DNB 2,09 med 3 u

Man City över 4,5 hörnor 1,89 med 3 u

Man Cty flest hörnor 2,45 med 1 u

City vinna och flest hörnor 7,25 1 u (ser att detta händer 1 på 7 absolut)

BTTS ja + ö2,5 mål 2,10 med 3 u

Feyenord – Napoli

Napoli måste vinna för att kunna ta sig vidare. Det är full fart frammåt. Raka 2an ger cirka 1,40 vilket är för lågt!! Vi kör därför min CL specialare 😉

Napoli vinna och flest hörnor till 1,65 med 4 u

Leipzig – Besiktas

Besiktas +1,5 asian 2,00 med 3 u

Porto – Monaco

Monaco +1,5 asian 1,94 med 3 u

Både Leipzig och Porto måste vinna för att gå vidare medans bortalagen redan är fastspikade på plats 1 & 4. Tror absolut att något av lagen vinner men att de båda vinner med 2 mål, nja. Otroligt högt odds på bortalagen så ser värde på +1,5 linorna här. räknar med att åtminstånde en av dem sitter!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.