Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Optic – Space Soldiers

september 30th, 2018

Optic bör inte vara underdogs imorgon, i mitt tycke. Förstår faktiskt inte alls hur oddssättarna tänker när man sätter Optic så högt som de faktiskt står, mot detta mindre effektiva Space SoldiersOptifc har faktiskt gjort något fantastiskt då de har värvat Niko från North och skänkt bort gade åt samma håll. In får man ännu mer firepower och effektivitet i sitt spel och helt ärligt kan detta bli ännu bättre. Niko är dessutom van vid att spela med snappi och JuGfrån Heroic tiden vilket kommer underlätta för honom gällande rollerna han kommer tilldelas inom laget. Optic är i grund och botten ett bra lag med potential att nå långt bara man får igång spelet och sina spelare, framförallt konfig och cajunb. Får man detta, så är man något att räkna med och då kommer resultaten komma också. Med Niko i laget har Optic ytterligare en anledning att börja dominera och det lär inte dröja evigheter tills vi ser just det.

Space Soldiers har faktiskt varit bedrövliga väldigt länge. Faktum är att ända sedan Cobblestone klev ut ur map poolen så har Space Soldiers saknat mängder med kartor att faktiskt dominera på. Förut hade man Cache och Cobblestone, bland annat. Nu har man bara Cache kvar. Problemet är att man aldrig får spela kartan och detta gör ju att man förlorar väldigt många matcher. Laget och spelarna i sin tur tappar en del självförtroende av detta och har faktiskt presterat oerhört mycket sämre ett bra tag nu. När man nu möter Optic kommer man från en 4e plats på BLAST Pro SeriesInstabul, hemmaplanen som skulle ge laget en skjuts framåt. Så blev det dessvärre inte. Bättre blir det heller inte när Optic inte spelar Cache och har banan på permban.

Helt enkelt kommer Space Soldiers få det väldigt svårt att prestera i denna matchen. Map poolen är inte i turkarnas favör och heller inte självförtroendet. Det kommer bli en tuff match och det är de väl medvetna om men att Optic ska vara såhär icke-favoriserade köper jag inte. De har helt klart en bättre chans än vad oddsen påstår.

 

Speltips: Optic ML

Liga: ECS

Bolag: Pinnacle

Units: 3/5

Odds: 2.527

Spelstopp: Måndag 1 Oktober 12:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här