Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Otroligt fint värde!

september 28th, 2018

Galatasaray gjorde inte jobbet igår, trots mängder av chanser lyckades man bara vinna med 1-0 och mitt spel -1,5 hcp gick därför åt skogen.

Som jag skrev på twitter hade jag ett inlägg klart med Jorgingo ö 85,5 passningar @1,72 men linan ändrades till 90,5 innan jag hann lägga ut och spelvärdet således borta.

Min tanke var först att vara utan spel idag men tillslut hittade jag ett riktigt fint värde och hugger direkt!

Nämnligen Chelsea över 50,5% av bollinnehavet @1,75 hos leovegas och tvekar inte en sekund så jag investerar 5 units.

Chelsea har under Sarris ledning haft ett helt annat spel än tidigare år. Nu byggs spelet bakifrån och med bollen efter backen så spelas den metodiskt framåt för att sedan gå tillbaka och runt igen.

På så sätt skapar man ett enormt bollinnehav och det är vad Sarri förespråkar.

En stor skillnad från Conte till Sarri är just bollinnehavet som har stigit från 57,8% förgående säsong till enorma 71% (!) 

Man har passningsmonstret Jorgingo som ensam snittar över 100 passningar per match, massvis av bollskickliga spelare i Hazard,Kante,Kovacic,mittbackarna Luiz/Cahill/Rudiger & även ytterbackarna Alonso & Azpilicueta.

Spelet sitter självklart i 7/7 matcher denna säsong med marginal, minst bollinnehav hade man just mot Liverpool senast då man hade 54 borta på Anfield.

Liverpool har ett snitt på 50,6% på bortaplan och jag skulle bli mer än förvånad om man åker till Stamford Bridge och styr matchen och äger mer boll en Chelsea.

Jag ser det bara inte hända.

Denna ska bara in.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här