Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Playofftävling vinnare

juni 9th, 2018

Gameday.se är huvudsponsor för playoff tävlingen även 2018. Priser för 2018 års upplaga av playoff tävlingen har ni precis här nedanför markerat i röd text. Gå in via länken för att se ett fint utbud på olika NHL-prylar hos Gameday!

Nytt för i år är även att Coolbet kommer sponsra med lite bonuspriser om man hamnar mellan 5-8a och för att ha tillgång till dessa priser krävs ett konto hos Coolbet där pengarna kommer hamna och konto kan man göra här om man även vill hjälpa hemsidan NHLbettingblog att utvecklas.


Done! En av de längsta tävlingarna hos NHLbettingblog är över och vi har en vinnare även detta år. Tuffa möten och tuffa matchserier har nått sitt slut.

Namn som tog sig in på slutspelsträdet som vi även minns från tidigare år är bland annat oseli och Gurkan1338 (båda topp 4 förra året). Men om vi ska snacka tävlande man minns så har vi även mrtaco. mrtaco var ifrån tävlingarna stora delar av detta år men kom tillbaka till playofftävlingen. Förra året vann han och i år tog han sig ändan till final! Väl där tog det stopp av ingen annan än Laakiee, en mästare på tävlingar denna säsong. Vi säger grattis och välkommen in i Hall of Fame!

Annars då? Det blev en spännande och värdig bronsmatch mellan Ivaro och Jimmywineeverythingq där båda gick plus! Snyggt!

Vi kommer inte heller glömma mrtaco's väg till final. Började på 1000 i varje matchserie och nådde 1686, 2884 och 4450 efter varje matchserie var slut. Imponerande!

Laakiee imponerande även han, vilket man hoppas han ska ha gjort om man vinner, och spelar plus i alla matchserier! Sista, finalen, på 1836!

Såhär slutade 1-8 platserna:

1. Laakiee
2. mrtaco
3. Ivaro
4. Jimmywineeverythingq
5. Gutten86
6. chrisclae
7. Petalax77
8. citte

// Kommer maila vinnarna denna veckan hur ni ska gå vidare för att få era priser

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

En kommentar

  1. Ivaro skriver:

    Kul format, grattis Laakiee o tack NB för allt jobb som läggs ner på de olika tävlingarna! 

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här