Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Playofftävling vinnare

juni 13th, 2016

Gameday.se sponsrar playoff tävlingen 2016. Priser för 2016 års upplaga av playoff tävlingen har ni i följande inlägg längst upp i röd text: http://nhlbettingblog.se/playoff-tavling-46/. Gå in via hemsidan för att se ett fint utbud på olika NHL-prylar!

unnamed


Då var playofftävlingen över för denna säsong. Efter månaders kämpande och krigande så har vi fått en värdig vinnare! Ingen annan än Gurkan1338!!! Grattis och välkommen in i NBs hall of fame!! Mäktig vändning på slutet!

Det jag minns bäst från detta års playofftävling är utan tvekan conferencefinalen mellan Gurkan1338 och oseli. Den var galet jämn och tight och betten var sjuka.

Satte Gurkan1338 som favorit när jag gjorde liveodds på skoj för över en månad sedan:

Liveodds just nu på vinnare;

Gurkan1338 – 2,50
oseli – 4,50
MartinLakers – 6,00
O12 – 8,00
Sören – 15,00
2easy – 30,00
Kidcudi93 – 30,00

haha ;)

Såhär slutade 1-4 platserna:

1. Gurkan1338
2. MartinLakers
3. oseli
4. O12

// Kommer maila vinnarna denna veckan hur ni ska gå vidare för att få era priser

playoffwallklar2016topp16final6


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk 

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Instacasino

LeoVegas Sport

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

LeoVegas Sport