Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Premier League 29/9

september 28th, 2018

Tjena! Kul att första spelet gick in här på sidan och hoppas nu att vi kan fortsätta med den trenden. Tycker att jag har hittat ett väldigt intressant spel mellan Arsenal-Watford som spelas 16:00 den 29 September.

Arsenal har öppnat ligan lite skakigt med väldigt målrika matcher där det i snitt blivit 3.5 mål per match. Defensiven i Arsenal har inte varit imponerande och samarbetet mellan Sokratis, Mustafi och Cech har inte varit godkänd. Arsenal har enbart hållit nollan i en match hittills vilket var i den senaste ligamatchen mot Everton där Cech hade sin bästa match på ett bra tag. Faktiskt så tyckte jag att Everton var det bättre laget i matchen men Arsenals offensiva duo löste vinsten tillslut. Arsenal har nästan helt och hållet fått lita sig på att deras offensiv gör 2-3 mål per match eftersom deras defensiv inte håller måttet.

Motståndet har däremot öppnat ligan helt fanatiskt med tanke på truppen dom har. Watford ligger just nu på en 4:e plats före lag som Tottenham, Arsenal och Manchester United. Största skrällen var när laget slog Tottenham hemma med 2-1 där man även vände ett underläge. Det som funkat bäst för Watford denna säsong är offensiven. Deeney, Gray och Pereyra har tillsammans stått för 7 av 11 mål för laget och har visat upp en bra kemi som funkat i de tidigare matcherna i ligan och jag finner det väldigt troligt att dom kommer kunna lösa åtminstone 1 mål borta på Emirates. 

Därför kommer mitt spel i denna match bli att Båda lagen gör mål & Över 2.5 Mål i matchen. Spelas på Bet365. Insats Medel. Odds 1.8.

-Spelet har suttit i 4/5 av dom senaste matcherna för Arsenal och 3/5 av dom senaste matcherna för Watford.

-Målsnittet i Arsenals 6 senaste ligamatcher ligger på 3.5 och där man endast har hållit nollan i 1 av 6 matcher med en målskillnad på 12-9.

-Målsnittet i Watfords 6 senaste ligamatcher ligger på 2.83 där man även där bara hållit nollan i 1 av 6 matcher med en målskillnad på 11-6.

Lycka till vid Rygg!

//Flixinator

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här