Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Primera Division 11 Augusti

augusti 11th, 2019

Tjena,

Fick nyligen hemkommen från Tallin se att helgens resultat inte varit som önskat. 2 w och 3 loss är det hittills, men jag har klivit in på ytterligare 2 spel idag och hoppas att vi kan vända på helgens resultat. 

Universidad Catolica – Coquimbo Unido. Chile, Primera Division 23:30

Ja, Universidad Catolica känner ni antagligen vid det här läget mycket väl till. De vinner så gott som hela tiden, även när de roterar i truppen. Oddset på Catolica har gått upp sedan släpp, antagligen pga det faktum att ordinarie anfallaren Saez + hans ersättare båda är skadade. Huvudbry för tränaren givetvis när dina två första val till anfallspositionen är borta. Anfallaren Diego Valencia (3 + 2) är dock äntligen tillbaka efter skada och blir ett nyttigt tillskott i Saez och Riascos frånvaro, men Valencia bör ha en bit kvar till matchformen. Med det sagt så tycker jag att marknaden överskattar vilken påverkan dessa avbräck kommer att ha på laget. Catolica är som jag tidigare sagt ett komplett lag som är KLASSEN bättre än närmsta utmanare. De har oerhört bra spelare på varje position och en sjuk bredd. Målen fördelas jämt bland dem olika spelarna och varken Saez eller Riascos är lagets bästa målskyttar, utan de är mer ett komplement på plan. Saez kommer att saknas, men Catolica som lag är på tok för bra för att svaga Coquimbo, som inför senaste segern mot Iquique inte vunnit på 6 raka, skall kunna ta poäng av dem.

Tips: Universidad Catolica -1 Asian Handicap @ 1.95, 3 units. Bet365

Santos Laguna – Puebla. Liga MX, 12/8 01:45

Liga MXs Clausura 2017/2018s mästare Santos Laguna flyger högt igen. Efter att ha tappat en del nyckelspelare i samband med ligatiteln så har de slutligen fått nyförvärven att växa in i sina roller för att ersätta sina föregångare. Har denna säsong tagit 3 segrar på lika många matcher och är med det, plus bäst målsaldo, bäst i ligan. Hur långt det bär? Inte hela vägen riktigt om ni frågar mig då de stött på rätt så dåliga lag hittills, men de är onekligen ett lag som hör hemma i den övre halvan. Trots endast 1 insläppt på 3 matcher så vill jag påstå att det blir det som är i vägen mellan en respektabel playoffplats och att vara en riktig utmanare. Offensiven är det dock inget fel på och Santos spelar ett underhållande spel. Anfallaren Furch, som är inne i sitt fjärde år hos Santos, är i sina bästa stunder är en av ligans bästa anfallare, och då ska ni veta att konkurransen är STOR.

Puebla är ett typiskt mexikanskt bottenlag. De investerar inte speciellt mycket pengar på marknaden och ser ofta sina nyckelspelare gå vidare till större mexikanska klubbar när de väl slagit igenom. Puebla gick förvånansvärt bra förra säsongen men har under dena här säsongsinledningen sett rätt så tama ut och har endast spelat in 1p på sina två hemmamatcher. Motståndet har inte heller hållt den bästa klassen och när de nu ska spela på bortagräs så kommer de att stöta på rejäla problem. Puebla saknar till denna match anfallaren Lucas Cavallini pga avstängning. Cavallini har varit Pueblas bästa målskytt dem 2 senaste åren och är ett stort avbräck.

Tips: Använder mig av Bet365s "Bygg ett spel" och lirar Santos Laguna vinst + Santos Laguna över 1.5 mål. Får 1.72 på det spelet och investerar i vanlig ordning 3 units.

Vamos!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här